avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura orange contine cost suplimentar de trafic ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura orange contine cost suplimentar de trafic date, fara a avea acest serviciu in abonament

De indata ce am primit factura, am contactat telefonic un consultant "tel mobila", deoarece in abonamentul meu cu tel mobila nu este incus serviciul internet, nici n-am cerut vreodata activarea acestui serviciu. Consultantul, mi-a confirmat traficul de date care a existat in ultimele 6 zile de facturare ( incepand cu aceste 6 zile folosesc un tel cu system de operare android)
Explicatia consultantului a fost ca systemul telefonului “performant” isi abdateaza vremea si alte date de pe internet si eu ar fi trebuit sa solicit blocarea acestui serviciu chiar daca abonamentul meu cu tel mobila nu presupune si trafic de date.
In concluzie am facut o plangere, vizavi de cei 150 lei ce rotunjesc factura mea (ptr 6 zile) si am primit raspuns #-o

"Am analizat situatia pe care ne-ati semnalat-o si va pot confirma faptul ca, d.p.d.v. tehnic, apelurile de date GPRS au fost corect inregistrate in baza de date si facturate in conformitate cu tarifele serviciului de date ale ....."

Ce-am contestat eu si ce au raspuns ei :stunned:

Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
Ruxandra Urzica, utilizator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:58, 12 Octombrie 2010
1-Rugam respectati regulamentul formului si nu utilizati denumiri operatori.Pe acest forum se discuta situatii ,fara a se face trimitere la denumiri persoane fizice/juridice
2-Pentru impunerea la plata servicii pentru care nu ati dat acordul,in baza contractului,sesizati oficial OPC
Serviciul respectiv totusi a fost folosit. Era de datoria dvs. sa stiti ce poate face 'jucaria'. Respectivul mobil cu GPRS este luat de la aceasi firma la care aveti abonamentul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura "tel mobila" contine cost suplimentar de trafic date, fara a avea acest serviciu in abonament Ruxandra Urzica Ruxandra Urzica De indata ce am primit factura, am contactat telefonic un consultant, deoarece in abonamentul meu cu tel mobila nu este incus serviciul internet, nici n-am ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de orange romania s.a. blonddy13 blonddy13 In momentul in care m-am inscris m-am gandit ca poate dvs. o sa ma ajutati in aceasta problema si sa-mi dati solutia potrivita. Din 1999 sunt abonat fidel la ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata orange ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, In ultimele 2 luni am tot primit facturi nejustiifcat de mari de la Orange. Am un abonament de internet nelimitat de 20 euro, si platesc cica in ... (vezi toată discuția)