avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters358116

Activitate ContSters358116

Cand o Banca isi cesioneaza creantele catre firme de recuperare SRL, nu treabuia sa se faca in prezenta tuturor tertilor, adica reprezentantul bancii, al SRL-ului care prelueaza creanta si al debitorului, legal vorbind, nu trebuia sa se faca cu acordul tuturor partilor? Sunt legale asemenea practici ?
Daca un debitor se afla in faza de executare silita la cererea unei societati de recuperare SRL, tinand cont de faptul ca debitorul a avut anterior un contract cu banca, si pe viitor doreste sa plateasca debitul restant, mai poate sa negocieze direct cu banca contractul avut initial ? si daca in asemenea situatie se poate anula executarea silita. Exista vreo solutie in acest sens.?
Daca o banca cesioneaza un credit neperformant catre o societate de recuperare, creanta insasi este data cu titlu executoriu, in masura in care aceste societati nu au acelasi statut ca al unei banci?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu litere majuscule)
O NOTIFICARE POSTALA TRIMISA DE O SOCIETATE DE RECUPERARE DEBITE POATE SA INTRERUPA CURSUL PRESCRIPTIEI UNUI DEBIT?
Discuție CAINI AGRESIVI
Am un vecin care detine un caine foarte agresiv si mi-a atacat cainele pe proprietatea privata provocandu-i rani grave, mentionez ca nu este prima data cand imi ataca cainele. Ce pot face in aceasta situatie ?
am 2 credite bancare luate cu buletinul in 2008 si transferate la o societate de recuperare in 2010. acum am primit notificari de executare silita cu dosarele 392 si 393 / 2014 de la executorul judecatoresc. doresc sa stiu daca aceste credite mai poate fi executate dupa 7 ani si daca mai pot face contestatie la executare. mentionez ca aceste dosare au fost emise de executor pe data de 05.03.2015 si eu am primit astazi aceste notificari. in acest caz ce mai pot face. ?

editat scris cu majuscule
Răspuns la discuția Taxa reziliere contract catv
DAR CONTRACTUL FACUT CU EI ESTE DIN 16.05.2012.
Am cerut rezilierea contractului CATV la AKTA ( DIGITAL CABLE SYSTEMS ) inainte de termenul initial de 2 ani, fiind nemultumit de serviciile oferite - semnal slab la internet cu intreruperi dese. Pe ultima factura imi percepe o taxa de penalizare de 180 lei pt. neindeplinire contract. Ce pot face in acest caz ?