Doresc sa stiu ce este necesar de adus la dosarul de pensionare al unei doamne care a lucrat in Italia pe baza de contract de munca, aproximativ 3 ani-pentru a se adauga la cotizatia existenta din activitatile de la locurile de munca anterioare pe teritoriul Constantei.
Multumesc
Am o situatie: Sunt in perioada de proba de 90zile.am semnat contractul initial pe 2244lei, iar dupa 1luna am fost intrebata(rugata), daca acum, in plina iarna as putea sa ajut societatea sa depaseasca un moment dificil, si sa accept modificarea salariului brut de la 2244 la 1250.As putea cere modificarea doar pentru o perioada 3-6luni?
nu am gasit nimic in sensul acesta
Buna ziua,
Nu inteleg foarte clar in ce conditii se poate beneficia de acest program national prin care taxele sunt subventionate cu sprijinul(imprumutul) de la UE privind cadastru.
Ma puteti indruma?
Buna ziua,
Pentru solicitarea unei autorizatii de mediu am pe lista de documente necesare plan incadrare in zona s plan amplasament.Din cat am inteles se elibereaza de la Oficiu de cadastru, unde exista de asemenea o cerere in baza careia se poate elibera, spre exemplu plan de incadrare in zona, dar in spatele careia se mai ataseaza x documente . Pur si simplu nu am gasit ce documente am nevoie pentru eliberarea planurilor.
Daca ma poate ajuta cineva va rog