Am primito o cerere de chemare in judecata pentru stabilirea paternitatii si nu prea stiu cum sta treba cu respingerea actiunii,eu nu vreau sa il recunosc pe el ca tata.Intrebarea e:pot cere respingerea actiunii?se poate cere acest lucru chiar de la intampinare?sau la infatisari?sau daca am dreptul sa fac acest lucru,si daca am acest drept ce se va intampla pe parcus?nu se va mai tine procesul?nu ma pricep deloc la asa ceva si de aceea va cer parere,pt ca am auzit de la unii alti ca pot respinge actiunea,sau ceva de genul.
Am si eu o intrebare:de exeplu platesc onorariul unui avocat la inceput,iar procesul dureaza cateva luni,intrebarea e:avocatul mai are dreptul sa imi ceara bani si pe timpul procesului,adica un alt onorariu pt ca procesul dureaza cateva luni?
Buna seara.Am o intrebare in legatura cu cheltuielile de judecata.De exemplu daca eu pierd procesul sunt obligata sa le platesc?sau le platesc doar daca reclamantul mi le cere?
El in cerere pt chemare in judecata specifica,ca vrea sa se faca testul ADN,iar eu nu vreau sa il fac ca sa se dovedeasca ca el e tatal copilului,deoarece are probleme ce le are.Daca eu am gresit in viata asta cu el nu vreau sa sufere si fata.Si daca refuz testul poate fi un raspuns in favoarea lui?