avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Am si eu o intrebare:de exeplu platesc onorariul unui avocat la inceput,iar procesul dureaza cateva luni,intrebarea e:avocatul mai are dreptul sa imi ceara bani si pe timpul procesului,adica un alt onorariu pt ca procesul dureaza cateva luni?
Inainte sa achitati onorariul, se incheie un contract de asistenta juridica in care stipulati toate conditiile.
buna ziua,d-le av,in cazul uni proces civil am achitat onorariul in intregime,dar nu suntem multumiti de av ales,pentru a alege un altul trebuie platit onorariul iar i intregime? acesta va fi mai mic?
Daca doriti sa va angajati alt avocat trebuie sa stabiliti un onorariu cu el, nu este treaba avocatului nou angajat ce ati facut sau ce faceti dvs cu avocatul la serviciile caruia vreti sa renuntati. Onorariile nu sunt fixe, se stabilesc de fiecare avocat in parte, dvs aveti posibilitatea sa consultati mai multi avocati si sa il alegeti pe cel care corespunde exigentelor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua caut un avocat in judetul suceava pentru partaj judiciar ... Permisauto Permisauto Buna ziua Caut un Avocat in Judetul Suceava pentru Partaj judiciar si pentru un Divort comision de 10/100 din Partaj este asigurat.si daca se termina totul ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes iarina_73 iarina_73 va rog sa ma ajutati cu o problema. Mi se cere sa platesc onorariu de succes, cu toate ca nu am ajuns in instanta. Ce trebuie sa fac sa nu platesc acest ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes amuliu amuliu Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)