Am si eu o intrebare:de exeplu platesc onorariul unui avocat la inceput,iar procesul dureaza cateva luni,intrebarea e:avocatul mai are dreptul sa imi ceara bani si pe timpul procesului,adica un alt onorariu pt ca procesul dureaza cateva luni?
buna ziua,d-le av,in cazul uni proces civil am achitat onorariul in intregime,dar nu suntem multumiti de av ales,pentru a alege un altul trebuie platit onorariul iar i intregime? acesta va fi mai mic?
Daca doriti sa va angajati alt avocat trebuie sa stabiliti un onorariu cu el, nu este treaba avocatului nou angajat ce ati facut sau ce faceti dvs cu avocatul la serviciile caruia vreti sa renuntati. Onorariile nu sunt fixe, se stabilesc de fiecare avocat in parte, dvs aveti posibilitatea sa consultati mai multi avocati si sa il alegeti pe cel care corespunde exigentelor dvs.
Onorariu de succes
amuliu
Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)