In anul 2019 luna septembrie ziua 06 am fost depistat pe sosea nationala de catre aparatele instalate ca nu am rovieta valabila. Pe data de 10 ianuarie 2020 am primit prin posta amenda data de CNADN ( drumuri nationale ) deci dupa 126 zile = 4 luni si 6 zile . Conform cu Ordonanta nr 15 / 24.01.2002 art. 9 alin. ( 10 ) , amenda se prescrie dupa patru luni de la savarsirea faptei . Intrebare : Daca eu am primit amenda dupa patru luni si 6 zile de la momentul cand am fost depistat si acum se implineste un an si patru luni este posibil sa fie prescrisa amenda ?
In data de 08.09.2019 am fost surprins pe DN ca am circulat fara a detine rovineta valabila. In data de 10.01.2020 am primit prin posta procesul verbal de constatare a contraventiei. Intrebare :: Se considera ca s-a prescris amenda ?
Consider ca sotia mea in varsta de 66 ani nu mai este sanatoasa mintal . Suntem casatoriti de 43 anieu avand varsta de 71 ani. Sotia mea s-a indragostit la maximum de un individ din jud. Vaslui ea in Pitesti cunoscut pe internet si cu care s-a vazut odata in Bucuresti pentru 24 0re.
Datorita acestui fapt nu mai am un trai decent cu ea .Desi detin probe clare despre relatia ei cu individul , tot ea este acea care provoaca cearta in casa.
Am ajuns intr-o situatie de nesuportat . Ma ameninta cu divortul dar nu-l declara.Precizez ca nu avem copii , care poate daca existau o intrebau : mama ai capiat !
intrebare : cum as putea sa obtin o hotarare , o obligatie , o constrangere etc. pentru ca ea sa fie supusa unei testari psihiatrice sau psihologice oficial ?
Daca raspunsul dat de dl. Carp este pentru intrebarea mea nu a fost inteleasa intrebarea . Ma refeream la noua lege privind grupele de munca .
emilianconstantin a scris:
Am lucrat zece ani in gr. I si douazeci ani in gr. II .
La cat mi se imparte punctajul general , la 25 , la 20 sau la 22,5 ?
In prezent am impartirea la 30 .
Multumesc anticipat !
Am lucrat zece ani in gr. I si douazeci ani in gr. II .
La cat mi se imparte punctajul general , la 25 , la 20 sau la 22,5 ?
In prezent am impartirea la 30 .
Multumesc anticipat !
Multumesc pentru raspuns , dar s-a intamplat in jud . Olt : sedinta cu cetatenii , politie ,primarie si s-au avertizat cetatenii ca daca trebuie sa taie chiar un pom uscat din curtea personala trebuie aprobare de la silvic .
Detin un teren intravilan pe care sunt plantati pruni . Din neglijenta mea , printre pruni au crescut salcami si frasini cu diametru maxim la baza 15 cm si care FAC UMBRA PRUNILOR .
Intrebare : POT SA TAI ARBORI CARE UMBRESC PRUNII ?
AM NEVOIE DE VREO APROBARE ? DACA ""DA "" DE LA CINE ?