avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TAIERI ARBORI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TAIERI ARBORI

Detin un teren intravilan pe care sunt plantati pruni . Din neglijenta mea , printre pruni au crescut salcami si frasini cu diametru maxim la baza 15 cm si care FAC UMBRA PRUNILOR .
Intrebare : POT SA TAI ARBORI CARE UMBRESC PRUNII ?
AM NEVOIE DE VREO APROBARE ? DACA ""DA "" DE LA CINE ?
Cel mai recent răspuns: emilianconstantin , utilizator 22:17, 6 Martie 2017
Daca terenul este privat puteti taia si nu aveti nevoie de nici o aprobare
Multumesc pentru raspuns , dar s-a intamplat in jud . Olt : sedinta cu cetatenii , politie ,primarie si s-au avertizat cetatenii ca daca trebuie sa taie chiar un pom uscat din curtea personala trebuie aprobare de la silvic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta arbori foarte inalti - peste 5 m, carpeni, frasini - fata de gardul curtii mele Delia.m Delia.m Buna ziua, locuiesc la sat iar pe una din laturile gardului proprietatii mele ma invecinez cu drumul satesc de pamant neasfaltat forestier pt ca locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu pentru a taia un copac? gigione01 gigione01 Am vrut zilele trecute sa tai un salcam de cca.20-30 cm diametru din curtea mea si vecinul a sesizat Primaria!Acestia mi-au spus verbal ca trebuie sa obtin ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre gard si pomi bumbaf bumbaf Buna ziua Din anul 2011 ianuarie m-am mutat la tara dar am o mica problema cu vecinul meu din cauza pomilor..in spatele gradinii dansul are plantati 6 salcami ... (vezi toată discuția)