avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate rome

Activitate rome

Discuție Vignietă
Auto cu instalațis gpl sunt exceptate
Răspuns la discuția Inchidere firma
Multumesc ! E cam grav pentru ca era o firma ce nu producea (un chiosc) mai mult de 3000 lei lunar, iar o amenda de 10000 lei nu putea fi platita. Asa ca am decis sa incercam sa intram in faliment.
Discuție Inchidere firma
Buna ziua,
am o firma la care sunt administrator unic si pe care doresc sa o inchid.
Dar exista o mica problema; pe adresa firmei exista o amenda data de ITM in anul 2014 pe care nu am plati-o, pentru care m-am judecat ulterior (dar am pierdut, caci greu sa invingi ITM-ul ).
Datorita acestei amenzi am fost declarat inactiv fiscal in 2017.
Pot inchide firma, care este solutia cea mai simpla si ieftina ?
Buna ziua, am un cumnat care locuieste impreuna cu socrii mei. De o buna perioada buna de timp, pe fondul consumului de alcool, acesta sparge, rupe isi bate concubina iar la interventia socrilor mei de a o apara lucrurile se agraveaza mai tare.. Reclamatiile la politie nu au avut niciun rezultat, raspunsul celor de la postul de politie fiind ca nu are ce sa-i faca.
Oare nu exista nicio posibilitate sa-l facem sa inceteze aceste scandaluri pana nu se intimpla ceva mai grav.
Discuție Impozit
Buna ziua, sint administratorul unei firme care are sediul social la mine in apartament printr-un contract de comodat dar cu activitatea in alta locatie. Ma afecteaza cumva la impozitul pe apartament pe 2016 ?
Va multumesc!
Sint reprezentantul unei asociatii de prop, si avem 2 datornici carora vrem sa le facem o somatie (in prima faza ) prin judecatorie pentru recuperarea creantelor acestora .Nu stiu daca mai este posibil si ce acte sint necesare
Discuție Handicap
Mama mea a suferit un AVC in urma caruia a ramas paralizata pe partea stinga.Am inteles ca va trebui sa depun acte pentru obtinerea certificatului de handicap dar dupa aceea nu stiu unde trebuie sa ma adresez pentru obtinerea pensiei speciale si a celorlalte beneficii . In scrisoare se specifica ca are nevoie de insotitor .
Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri
Discuție Notificare
Poate fi trimisa prin email ?
Discuție OMP 513/2015
De unde se achizitionaeza registrele ?