Mulțumesc pentru răspuns. Nu avem nici o hârtie la mâna unde sa scrie ca am plătit chirie și nici un contract pentru ca tot amâna problema pe diverse motive. Cu toate ca înțelegerea la început era că nu mai vinde casa și ne face contract pe 5 ani. Acum după 3 luni ne suna ca a găsit client și urmează să o vândă. As vrea să recuperez banii care i-am investit.
Bună seara. În urmă cu trei luni am închiriat o casă pe termen lung sau cel puțin speram. De fapt ne-am înțeles ca facem un contract pe 5 ani. Dar în fiecare luna când duceam banii pentru chirie, proprietarul tot amâna semnarea contractului cu tot felul de motive. Acum ma sunat ca vinde casa și în 2 luni sa ne mutăm. Noi când ne-am mutat am zugrăvit, vopsit și curățat absolut tot și în total am cheltuit aproximativ 1500 euro din care el ne-a lăsat 2 luni din chirie, adică 400 euro. Noi am investit atât în speranța că ne face acel contract pe 5 ani. Legal as putea cere banii care i-am investit? Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Bună seara. În urmă cu trei luni am închiriat o casă pe termen lung sau cel puțin speram. De fapt ne-am înțeles ca facem un contract pe 5 ani. Dar în fiecare luna când duceam banii pentru chirie, proprietarul tot amâna semnarea contractului cu tot felul de motive. Acum ma sunat ca vinde casa și în 2 luni sa ne mutăm. Noi când ne-am mutat am zugrăvit, vopsit și curățat absolut tot și în total am cheltuit aproximativ 1500 euro din care el ne-a lăsat 2 luni din chirie, adică 400 euro. Noi am investit atât în speranța că ne face acel contract pe 5 ani. Legal as putea cere banii care i-am investit? Mulțumesc anticipat pentru răspuns
buna ziua. ma putei ajuta va rog in legatura cu un proces de tagada a paternitatii. ce ar trebui sa scriu in cererea de tagada a paternitatii unde ambii soti (adica fostul sot si tatal biologic) sunt de acord sa recunoasca al cui este copilul.
in luna ianuarie am facut un imprumut la o firma de credit non-bancar la care am platit saptamanal rata pana acum doua saptamani cand am plecat din tara. am anuntat firma respectiva ca intarzii plata pentru trei saptamani dar unul dintre angajatii s-a dus la locul de munca unde lucreaza soacra mea si au obligat-o sa plateasca rata restanta chiar daca creditul este pe numele meu si ea nu are nici o legatura. as vrea sa iau masuri in acest caz. imi spuneti va rog ce se poate face? va multumesc