avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Activitate remus5

Activitate remus5

Buna ziua.Eu lucrez la o firma de paza si am facut 240 de ore si am luat 1500 de lei si 30o lei pe un card pt cumparat alimente in loc de bonuri.Eu cred ca e cam putin.Cit se plateste ora dupa legeEu cred ca am 8 lei si 60 de bani.
Răspuns la discuția Stergere date
ok mersi mult
Discuție Stergere date
Cineva ma rugat sa intreb daca se pot sterge de pe forum anumite postari.A facut greseala sa isi puna numele intr-o postare.Cum trebuie procedat?
Răspuns la discuția Donatie
Dupa cum am mentionat in prima postare aceste persoane rau intentionate vor sa puna mina pe apartament si au zis ca vor aduce martori mincinosi.Eu de fiecare data cind am fost la matusa frigideru era plin de mincare si am inregistrat ce am vorbit cu ea unde spune sa nu ii mai aduc nimic ca are mincare. La proces sint valabile inregistrarile cu vocea ei unde recunoaste ca are de mincare.
Răspuns la discuția Donatie
Ati mentionat inscrisuri ca dovada .Pe situl [ link extern ]
Răspuns la discuția Donatie
Multumesc pt raspuns
Discuție Donatie
Sotia a primit ca donatie un apartament de la o matusa dar aceasta fiind influentata de anumite persoane rau intentionate vrea donatia inapoi apartamentul.In actul de donatie nu se specifica ca sotia trebuie sa aibe grija de ea dar noi mereu am ajutat-o si acuma matusa fiind invatata de aceste persoane zice ca ne da in judecata ca nu are de mincare ceea ce e fals.Noi am hotarit sa ne mutam impreuna cu ea ca sa nu aibe motiv sa zica ca moare de foame. Putem face acest lucru chiar daca ea nu vrea?
Răspuns la discuția APARTAMENT URBIS
Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Sotia este de multi ani chiriasa URBIS.Nu de mult a cumparat un apartament.Poate sa piarda calitatea de chiriasa URBIS legal?Are dreptul sa cumpere apartamentul de URBIS?
Detin un apartament de URBIS de 22 de ani.Anul acesta mi-am cumparat un mic apartament.Se poate face transcrierea apartamentului de urbis pe numele copiilor majori care figureaza pe contractul de inchiriere.
Răspuns la discuția Abuz de incredere
Mersi pt raspuns.Decamdata mai trebuie sa inteleg care e situatia cum decurg lucrurile.