avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate daniflor

Activitate daniflor

Buna ziua . Am un SRL in apartamentul pe care il am in proprietate pe persoana fizica.Acest SRL are doar sediu social aici nu si punct de lucru.Deasemenea este pe zero de 5 ani.Vreau sa vind un auto vechi de pe firma iar Taxe si Impozite sect 4 refuza sa mi elibereze certificat fiscal pt auto firma daca nu fac pe firma contract de salubritate. Mentionez ca nu am nici ca persoana nici ca firma datorii la taxe si impozite s4 .Deasemenea am contract de salubritate platit la zi ca si proprietar al apartamentului.
Multumesc.O sa incerc si in scris.Am facut doar on line si azi verbal la ghiseu
Buna ziua.Am un srl in sect 4 inregistrat cu sediul social la adresa mea de domiciliu al apartamentului proprietatea mea si al sotului. Firma e de 5 ani pe zero si vreau sa vind auto de pe firma. Dar dir taxe si impozite sect 4 refuza sa imi dea certificat fiscal daca firma nu face contract de salubritate . Mentionez ca eu ca proprietarul apartamentului am contract de salubritate platit la zi.Firma are aici doar sediu social si e pe zero de 5 ani.De ce si din ce bani sa plateasca firma daca nu e proprietar si nu are activ pe zero ?Va multumesc
Multumesc.Au trecut 12 ani.
Multumesc, dar chiar daca au trecut atitia ani ?
Buna ziua. In 2008 am facut un antecontract de achizitionare a unui teren fineata. Am platit integral contravaloarea terenului. Nu am incheiat actul de vinzare cumparare. Am fost plecati din tara, apoi am venit si am gasit actul. Acum vinzatorii refuza sa faca actul de vinzare cumparare, desi si-au luat banii toti cu ani in urma. Ce pot sa mai fac? Multumesc
Am inteles.Multumesc
Si casa de asigurari de sanatate e considerata organ fiscal? Asta pt ca a pus ANAFul sa dea somatii in locul ei? Nu stiu cit de legal e asta dar se pare ca nu avem ce face.
Buna ziua.Nu am venituri din salarii dar am venituri dintr-un depozit bancar (in 2012).Ei mi-au calculat asigurarea de sanatate la dobinda totala.Eu am incasat de la banca in 2012 dobinda mai mica cu 16%(banca mi-a oprit impozitul).Asta nu inteleg, ma taxeaza pt sanatate la suma bruta a dobinzii sau la suma neta (ce ramine dupa impozitarea de 16%)?
Buna ziua. Daca am incasat o dobinda la un cont de economii, in valoare de 319,32 si am luat practic doar 268,32 dupa ce banca mi-a oprit impozitul de 16% datorat la stat, din ce suma mi se retine procentul de 5,5 % pentru asigurarea de sanatate?