avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In 2008 am facut un antecontract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In 2008 am facut un antecontract de achizitionare ...

Buna ziua. In 2008 am facut un antecontract de achizitionare a unui teren fineata. Am platit integral contravaloarea terenului. Nu am incheiat actul de vinzare cumparare. Am fost plecati din tara, apoi am venit si am gasit actul. Acum vinzatorii refuza sa faca actul de vinzare cumparare, desi si-au luat banii toti cu ani in urma. Ce pot sa mai fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: daniflor , utilizator 19:29, 8 Octombrie 2020
Doar prin instanta puteti sa-i obligati
Multumesc, dar chiar daca au trecut atitia ani ?
Depinde de termenul din act... a trecut cam mult, sincer.
Multumesc.Au trecut 12 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren agricol vandut la doua persoane Nicuovi Nicuovi Buna,am si eu o intrebare..In 2013 am cumparat un teren agricol si am facut un antecontract de vinzare cumparare cu suma achitata intgral,la care am avut si ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul are dreptul sa refuze semnarea unui antrecontract ? gicamuci gicamuci - Nu mai locuiesc in Romania de multi ani. - Am un apartament de vinzare mostenit de la parintii mei. - Sint unic mostenitor. - Am certificatul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva din cumpararea unui apartament. Ciprian Sucala Ciprian Sucala Buna ziua. Ma numesc Ciprian si as dori sa ma indrumati daca este posibil , in rezolvarea urmatoarei probleme: Anul trecut am achizitionat un apartament ... (vezi toată discuția)