avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate Alex2yo4u

Activitate Alex2yo4u

Răspuns la discuția Divort cu copil minor!
Va multumesc din suflet tuturor pentru răspunsuri!
Astăzi si maine își mută din lucruri la garsoniera închiriată.
La notar mergem Luni pe data de 30.09.2019 și o sa trec in înțelegerea de la notar toate condițiile mele si tot ceea ce imi asum sa fac pentru creșterea si viitorul copilului.
De ținut fetița la mine, nu este ea de acord cu toate ca i-am zis ca o poate vedea oricand vrea, iar weekendul sa fie numai al iei, iar de toate nevoile fetițe sa ma ocup eu si fizic si financiar, fără pensie alimentară fara nici o condiție de vizită. Cred ca a fost o oferta mai mult decât generoasă!
Va multumesc frumos încă odată!
Răspuns la discuția Divort cu copil minor!
Am inteles toate aceste aspecte si suntem de acord. Eu am întrebat cum pot sa ma asigur ca imi va respecta condiția mea de a rămâne copilul in Bucuresti? Pentru ca ea ar putea trimite copilul la tara la părinți iei si nu doresc acest lucru pentru ca eu am toate posibilitățile de al tine in Bucuresti si sunt ferm convins că dupa o lună 2 va claca. Mai ales că are si cateva probleme psihice care încep să își refacă apariția!
Va multumesc!
Bună ziua!!!
Eu împreună cu soția și fetița noastră locuim in Bucuresti la părinți mei care stau la curte unde ne-am facut si noi propria casă! Dupa ce am aflat ca are/ a avut o relație extra conjugală am decis să mai incercam odata, doar ca nu a mers si am fost de acord cu ceea ce își dorea ea mai exact divorțul. Ea se va muta cu chirie si își dorește să ia si fetița cu toate ca eu am posibilitatea si sprijinul necesar pentru ai oferi tot ce are nevoie. Am fost de acord cu divortul la notar cu condiția de a rămâne fetița în București și a continua gradinita si scoala in Bucuresti. Cum as putea sa ma asigur ca respecta această înțelegere? Ar trebui să dau o declarație la notar cu conditiile mele? Ce ar fi cel mai bine sa fac?
Va multumesc din suflet!
Discuție Prenatal
Buna seara,

Daca am depus actele pentru somaj si am fost inregistrata cu data de astazi spre exemplu,iar prenatalul este eliberat de medicul de familie cu 2 zile inainte de a ma inscrie la somaj,mai mi-l accepta,sau trebuie sa fie cu data posterioara a inscrierii in somaj?

Multumesc!
Discuție CCC
Buna seara,

asi dori va rog sa imi spuneti daca pentru CCC voi primi tot 85% din salariul din ultimele 12 luni lucrate,sau este doar de 600 lei(asta am citit pe o pagina). Intreb asta,pentru ca mie mi se incheie contractul de munca inainte de a intra in prenatal si o sa ma inscriu la somaj pentru a dispune de plata pre si post natal.

Va multumesc!
Ok, dar concediul de maternitate il depune la firma unde lucreaza pe data de 15.07.2015 sau lucreaza pana la incheierea contractului si merge sa se inscrie la somaj si apoi depune concediul de maternitate la cei de la somaj?
25 septembrie
Buna ziua,

Sotia mea pe data de de 15.07.2015 trebuie sa intre in prenatal, pe data de 10.07.2015 face un an de cand lucreaza in aceasta firma, iar pe data de 31.07.2015 i se incheie contractul, deoarece este pe perioada determinata.
A vorbit cu sefa iei in sensul de ai prelungi contractu, iar dansa in loc sa ii dea un raspuns concret ia zis sa se intereseze ce acte ii trebuie pentru prenatal ca ea ii da tot ce ii trebuie.

Ce solutii avem in aceasta situatie?
Ce acte ne trebuie si unde trebuiesc depuse?
Sa vorbeasca iar cu ea pentru ai prelungi contractul cu inca 4 luni?

Va multumim anticipat!
Buna seara,

sunt o graviduta in 5 luni,iar peste 2 luni,mai exact pe 10 iulie implinesc 1 an de munca in actuala firma.

Intrebarea mea este cand trebuie sa intru in prenatal ca sa pot sa dispun de indemnizatia dupa nasterea copilului?

O alta intrebare este daca firma la care trebuie sa lucrez trebuie sa imi prelungeasca contractul de munca pentru a dispune de acea indemnizatie?

Multumesc!