buna seara,
am si eu o intrebare la dvs.Cum se procedeaza cu un chirias la stat care nu si a platit cotele de intretinere catre Asociatie.?Mentionez ca ap. apartine de Icral si este repartizat unei persoane care de fapt este plecata din tara si nu a mai platit cotele de intretinere de 2 ani. va multumesc
anca iordache
buna ziua,
As avea si eu o intrebare la dvs. Ma confrunt cu o situatie dificila fiind Administrator de Imobile. De curand s-a mintat conf. legii detectoarele de gaze in Asociatie.mi s-a trimis pe mail un deviz cu costul lucrarii dar nu era stampilat si semnat.Este valabil in contabilitate acest deviz de lucrari?
va multumesc anticipat.
anca iordache
buna ziua,
vreau sa va pun si eu o intrebare!Am un apartament inchiriat de 45 ani la o familie.Am facut contract cu ei si la circa financiara ca sa fiu in regula.Acum o luna cand au parasit apartamentul,au lasat totul vraiste.Canapeaua care este cumparata de la mobexpert si am dat 1000 de euro pe ea in 2008 este rupata, patul din dormitor la fel, 2 televizoare care le-au aruncat zic ei ,pentru ca nu mai mergeau,jaluzelele nu mai exista .Cum procedez sa-mi recuperez banii pe aceste obiecte?:frantic::sorry:#-o#-o.Dupa ce au plecat de la mine mi l-a lasat pe fratele lor sa locuiasca spunand ca ramane el incontinuare in chirie.Aseara cand am fost sa iau chiria am vazut dezastrul lasat de acestia.
Ce ma sfatuiti sa fac? sau cyum sa procedez.?#-o
multumesc
anca iordache
multumesc#-o
buna seara,
am si eu o intrebare la dvs.Ce se intampla in cazul in care o persoana iese la pensie si nu anunta angajatorul?Mi-a venit decizi de pensie in luna iunie si am anuntat angajatorul in luna octombrie.
multumesc
seara buna:frantic: