Lucrurile stau in felul urmator :
In 2014 am inaintat o cerere de pensionare anticipata in care nu mi-au fost recunoscuti anii munciti in grupa a 2 a de munca,respectiv 12 ani si 6 luni iar fara acei ani din grupa a 2 a nu ma puteam anticipa,mai aveam nevoie de inca un an de munca! I-am dat in judecata si am continuat munca !
In 2015 am depus din nou dosarul de pensionare anticipata dupa ce am realizat inca un an de munca pentru a indeplini 31 de ani si o luna,varsta care-mi era necesara pentru pensionare (in timpul asta am castigat la tribunal dreptul de a-mi lua in calcul adeverinta din care punea negru pe alb ca am indeplinit in conditii de 100% munca in grupa a 2 a ,bineinteles ca au facut apel la curtea de apel). Mi-au acceptat dosarul fara anii din grupa a 2 a si mi-a trimis decizia cam asa,va las link cu poza !
[ link extern ]
[ link extern ]
In 2015 am castigat si la Curtea de Apel,respingand recursul facut de Casa de Pensii si am primit dreptul la reviziuirea pensiei!
Hotararea arata cam asa :
[ link extern ]
Dupa ce am mers si am depus cererea impreuna cu hotararea definitiva,primesc acasa o noua recalculare de pensie care arata cam asa ,mai mult ca o bataie de joc :
[ link extern ]
[ link extern ]
Domnilor/doamnelor, va rog,cititi cu atentie deciziile pentru ca acum urmeaza ceva iesit din comun :O
1. Cum mama naibii mi-a fost recalculata pensia punctul de pensie avand valoarea din 2014,respectiv 790,7 ??? Noi suntem in 2016, valoarea punctului de pensie a fost marit cu 5% din ianuarie ,respectiv 871,7 ! Nici macar nu mi-a calculat sa zicem asa cu valoarea punctului din 2015,asa mai era cat de cat sa zic asa ,dar totusi,cu cea din 2014?????
2. Eu stiam ca la fiecare an muncit in gurpa a 2 a ,ti se adauga 3 luni in + la anii munciti,deci,la mine nu s-au adaugat decat 2 ani la 12 ani si 6 luni iar dupa calculele mele nu 12,6 x 3 = 37,8 luni ,nicidecum 24 de luni cat mi-au calculat dansii !
Ma gandesc sa fac o contestatie,sa precizez clar ce si unde au gresit! Ce ma sfatuiti,am dreptate sa fac asta? Adica e evident ca au gresit,nu ?#-o#-o#-o