avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate dialuca

Activitate dialuca

Răspuns la discuția Vânzare masina
Nu este facuta succesiunea dar masina a vandut-o cu un contract facut de.mana pe mine ma intereseaza cum pot face ca sa o innscriu legal sau sa imi reculerez banii inapoi dati pe masina.

ynocentta a scris:

Daca nu este dezbatuta succesiunea,fiul titularului dreptului de proprietate auto nu are calitatea sa instraineze vehiculul si nu va poate prezenta certificat fiscal

Discuție Vânzare masina
Ce se poate face daca se cumpara o mașină proprietarul e decedat și o vinde fiul acestuia.iar contractul nu este ștampilat sau legalizat undeva cum se poate face legal contractul sau cum se pot recupera banii.????
Răspuns la discuția Retragere datorie card
Nu din păcate contractul nu îl mai am era trimis pe mail dar eu nu îl mai am.si am făcut prostia că nu l-am citit în totalitate.
Buna ziua,va rog să mă ajutați și pe mine cu un sfat.am avut o datorie la viva credit(250lei) pe care nu am reușit să o restitui și acum mi sa luat de pe card fara acordul meu aproape 600lei(penalități)iar când am sunat au zis că au dreptul prin contract să îmi ia datoria .ce pot sa fac?
Buna ziua,
am si eu o intrebare ce pot sa fac in situatia in care am gasit alt loc de munca si patronul refuza sa-mi dea lichidarea insistand sa stau pe preaviz?
buna ziua,
am si eu o intrebare:mai pot face ceva in cazul in care tatal meu natural a divortat de mama mea cand eu aveam 1an si 8luni si nu a platit pensie alimentara?
mentionez ca am implinit 27ani si intreb asta pentru ca la-m rugat sa imi imprumute nu sa imi dea niste bani pentru rata la facultate(500lei) a refuzat si pentru ca nu am reusit sa continui facultatea am renuntat la ea.