avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela97

Activitate Gabriela97

Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Da, ati procedat corect adăugând stagiul din urma de la fostul loc de munca.

Bună ziua,
Am următoarea situație: Salariata angajata din iunie 2021 cu contract de munca partial fără funcția de baza prezintă in august certificat medical cod 08 (sarcina și lăuzie). Pentru ca nu îndeplinea condiția de stagiu de cotizare am solicitat adeverință de la fostul loc de munca unde și-a încetat contractul în luna februarie (prin adăugarea stagiului din urma a cumulat 6 luni lucrate în ultimele 12)
Întrebarea este dacă am procedat corect adăugând stagiul din urma de la fostul loc de munca. Precizez ca nu am luat în calcul lunile lucrate la actualul loc de munca unde este încadrată cu funcție de baza, respectiv 8 ore în prezent.
Mulțumesc anticipat!
Pentru că tot ne aflăm în anul Centenarului și tot se vorbește de România în trecut, mi-aș dori să aflu părerea mai multor persoane cu privire la viitorul României. Cum credeți că va fi?
(din punct de vedere al reglementărilor, instituții, mecanisme, politici publice, statutul colectivității locale)
Ce parere aveti despre responsabilizarea decidentilor politici? Cum ar trebui realizata?
Am nevoie de raspunsuri variate pentru un proiect( tip sondaj)
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Certificat de acționar
Mulțumesc pentru răspuns.
Aveți idee dacă pot vinde un certificat al unei persoane decedate?

george-neagu a scris:

Da. Luati legatura direct cu reprezentantii celor doua firme.

Bună seara!
Îmi puteți spune dacă pot vinde sau dacă pot face ceva cu un certificat de acționar de la Petrotel, actual Lukoil și de la Medimfarm?
Mulțumesc anticipat!
Judecatorii ar trebui alesi sau numiti?