avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Judecatorii- alesi sau numiti?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Judecatorii- alesi sau numiti?

Judecatorii ar trebui alesi sau numiti?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 19:11, 13 Noiembrie 2017
Fiti mai explicita. Judecator devii in urma unor promovarii unor concursuri si examene de absolvire si capacitate. Dosarele se repartizeaza aleatoriu completelor de judecata, nu sunt alesi sau numiti de cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecator la judecatorie presedinte complet la tribunal? natyca natyca Buna ziua Va rog mult explicati-mi si mie...incerc sa inteleg daca este legal ca un judecator de la Judecatorie sa aiba calitatea de presedinte de complet ... (vezi toată discuția)
De cine depinde obtinerea nr-ului de dosar ? drastic drastic La ce se refera avocatul cind spune : « Așteptați să vă contactez după ce am numere de dosare. » La ce fel de dosare se refera ? Mai la subiect, ma ... (vezi toată discuția)
Repartizare dosar prietenulomului prietenulomului Dosarele sunt repartizate aleatori catre judecator sau se tine cont de speta . De exemplu avem iesirea din idiviziune si separat am introdus o actiune in ... (vezi toată discuția)