avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate orgsa1

Activitate orgsa1

Răspuns la discuția Amenda penala
Ma scuzati, nu intreb pentru mine si de aceea nu am stiut exact cum anume sa ma exprim. Este vorba de amenda penala neplatita.
Discuție Amenda penala
Care este durata inchisorii pentru amenda penala de 3800 de ron?
Care este pedeapsa cu inchisoare pentru neplata cheltuielilor judecatoresti catre stat a sumei de 3800 ron?
Va multumesc!
Daca fostul sot cu care am un copil a decedat si decedatul are locuinta, are drept pentru mostenire doar copilul sau si fratele decedatului?
In cazul in care este vorba de doi copii care vor ramane cu mama, unul de 10 si unul de 22 student pana la 26 de ani, tatal va fi nevoit sa plateasca pensie alimentara pentru ambii copii? Daca studentul de 22 de ani se angajeaza in mod legal la un loc de munca concomitent cu urmarea studiilor, tatal mai este nevoit sa ii dea acestuia pensie alimentara?
Discuție divort
In cazul in care sotul cere divortul fata de sotie, ei avand impreuna doi copii in varsta de 10, respectiv 22 (acesta fiind student pana la varsta de 26 de ani), bunuri constand intr-un apartament si un atutoturism, iar copiii decid sa ramana cu mama, cum se va face impartirea bunurilor si care e procentul din salariu al tatalui alocat pentru pensia alimentara a celor doi copii? Bunurile materiale vor ramane copiilor sau se vor imparti intre cei doi parinti?