Buna ziua am si eu o problema si anume socrul surorii mele are pe cineva care vrea sa i doneze un rinichi care nu este ruda de nici un fel. A inteles de la doctor ca trebuie sa dea o declaratie la notar ca nu l va plati pe acel om si ca nu e constrans cu nimic. Problema e ca ei sunt din Oltenita si cei de la notar de acolo nu stiu in baza carei legi trebuie legalizate declaratia
In legatura cu aceasta lege 225 /2015 sotia mea poate beneficia de aceasta anulare a contributie daca ea din anul 2012 pana in prezent a fost si este o persoana fara venit , acum este gravida si doresc sa o asigur fara plata contributiei,care ar fii pasii de urmat(doresc sa o asigur pe perioada care este gravida)
Va multumesc
Buna ziua , am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp si anume:
Eu sunt casatorit de 2 ani si am un copil de 1 an si jumatate, sotia este gravida si urmeaza sa nasca din nou prin noiembrie decembrie,Eu sunt singurul angajat (pana la data de 12/03/2016 sunt in concediu crestere copil)Am varsta de 28 ani si sotia 20,
Dat fiind faptul ca noi locuim acasa la socrii mei in o garsoniera de 47 mp impreuna cu alte 5 persoane, in sectorul 4.eu neavand mutatie la aceasta adresa ci in sectorul 2,in conditiile date pot depune o cerere pentru o locuinta cu chirie la stat in sectorul 4? ce acte sunt necesare ? Singurul nostru venit este in valoare de 800 lei cel din CCC si nu ne putem permite o chirie particulara. Va multumesc anticipat
Buna ziua am si eu o nedumerire si anume, in perioada 01-04-2014 12-03-2016 sunt in concediiu crestere copil(sotia nu are nici un venit deci nu beneficiaza de acest ccc) , as vrea ca incepand cu luna aceasta sau luna viitoare sa revin la locul de munca si sa depun acte pentru stimulentul de insertie.
Nedumerirea ar fi daca sunt in acest stimulent si sotia naste anul acesta probabil in noiembrie decembrie . pot intra si pentru cel de al doilea copil in ccc?
Buna seara as avea si eu o problema si anume :
Sotia mea care nu a lucrat niciodata este gravida si nu este asigurata as vrea sa o asigur si m am lovit de multe raspunsuri care m au bagat mai mult in ceata , exista o lege care sa precizeze ca trebuie sa platesc 6 luni din urma pentru a o asigura? ea nu are nici un venit,din cate stiu gravidele sunt asigurate fara plata contributiei . ce anume s a schimbat in legea sanatatii ? exista un articol care sa ma ajute sa o asigur fara a plati nimic asa cum s a intamplat pana acum?