Copilul meu a indeplinit varsta de 18 ani.Am hotarare judecatoreasca definitiva de plata a pensiei alimentare de intretinere pana la terminarea studiilor sau pana la implinirea varstei de 26 de ani.Trebuie sa mai dovedesc anual continuarea studiilor copilului prin adeverinta elev/student?
Am hotarare judecatoreasca dupa implinirea a 18 ani a copilului. La inceputul fiecarui nou an scolar trebuie dovedit ca baiatul isi continua studiile. La care dintre institutii trebuie trimisa adeverinta de elev:la Judecatorie, la Casa de Pensii sau la societatea la care lucreaza tatal copilului? Va multumesc.
Daca am pe contractul casei stampila tribunalului si cu inscrisul in registrul de transcriptiuni din 1992 (pe atunci nu se facea schita casei) , mai trebuie sa fac cadastrul apartamentului?
Am depus sentinta civila la un executor judecatoresc pentru prelungirea pensiei de intretinere a copilului meu dupa implinirea varstei de 18 ani deoarece isi continua studiile.Executorul judecatoresc mi-a oprit sentinta civila in original si as dori sa stiu daca acest lucru e normal.