avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate meresca eugen

Activitate meresca eugen

Buna ziua. Dacă radiez mașina cu certificat de distrugere în luna august trebuie sa plătesc impozit auto pe întreg anul sau doar până la data radierii?
Buna ziua. Daca din luna iulie întru pe concediu de risc maternal, iar din septembrie voi intra pe concediu prenatal pt cate luni trebuie sa mi se calculeze concediu de odihna pe anul în curs?
Daca am revenit in campul muncii dupa co crestere copil, dar nu am revenit la vechiul loc de munca, ci la alt angajator, primesc stimulent de insertie dar am si 90 de zile de proba, angajatorul poate inceta contractul de munca in cele 90 zile?
Răspuns la discuția Centru îngrijire batrani
Zona este comuna Crucișor, județ Satu Mare. Tipul instituției as vrea sa fie ong însă daca știți alta forma mai avantajoasa și mai ușor accesibilă as dori mai multe detalii . Mă interesează când se face și cât timp durează studiul de fezabilitate și care sunt exact pașii ce trebuie urmați. Vă mulțumesc.
Buna. Mă puteți ajuta cu un răspuns despre condițiile în care pot accesa fonduri europene în mediul rural că persoana fizica pt un cămin de îngrijire bătrâni? Care sunt pașii de urmat, condițiile și actele necesare accesării de fonduri?
Cum pot da in judecata o persoana juridica daca nu e de acord cu reabilitarea termică a blocului înainte de a depune cererea de reabilitare pt a determina firma respectiva sa semneze că e de acord cu reabilitarea. Menționez că nu există cale amiabila
Buna ziua. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta. Locuiesc într-un bloc de locuințe neprevăzut cu spatii comerciale, însă în urma acordului locatarilor, la parterul blocului s-au amenajat doua apartamente care in prezent activează ca și spații comerciale. De câțiva ani încoace dorim sa reabilităm termic blocul prin accesarea fondurilor europene, dar e a patra oară când ne lovim de aceeași problema: spatiile comerciale nu sunt de acord cu reabilitarea deoarece ele plătesc 100% din valoarea lucrărilor și li se pare prea mare suma ce ar urma să o achite. Cum am putea constrânge firmele să fie de acord cu reabilitarea, având în vedere că blocul are 40% din tencuiala desprinsă și 42 de apartamente sunt in impas din cauza celor 2 persoane juridice. Vă rog să mă ajutați cu o soluție daca se poate. Vă mulțumesc.