avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent insertie

Daca am revenit in campul muncii dupa co crestere copil, dar nu am revenit la vechiul loc de munca, ci la alt angajator, primesc stimulent de insertie dar am si 90 de zile de proba, angajatorul poate inceta contractul de munca in cele 90 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 28 Mai 2019
Primiti stimulent, daca ati depus/veti depune dosarul .... poate inceta c.i.m. in perioada de proba, chiar daca legea ii interzice .
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca conceaty conceaty Ce este de făcut ,dacă angajatorul nu vrea sa te mai primească la munca , după terminarea concediului de creștere a copilului? Și îți spune că nu te ... (vezi toată discuția)
Revenire cic, stimulent Dana87G Dana87G Angajatorul, la revenire din concediul de crestere copil 2 ani, este obligat sa ma primeasca pe aceeasi functie timp de 6luni sau de 12luni cat primesc ... (vezi toată discuția)