avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Daca din luna iulie întru pe concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Daca din luna iulie întru pe concediu de risc maternal, ...

Buna ziua. Daca din luna iulie întru pe concediu de risc maternal, iar din septembrie voi intra pe concediu prenatal pt cate luni trebuie sa mi se calculeze concediu de odihna pe anul în curs?
Cel mai recent răspuns: meresca eugen , utilizator 00:47, 13 Iunie 2022
Pana la data întrării în CCC, trebuie sa vi se calculeze zilele de concediu de odihnă.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Co odihna ramas inainte de concediu crestere copil Moro2017 Moro2017 Buna ziua. In momentul de fata, sunt in risc maternal, urmand sa intru in prenatal in luna septembrie. Inainte de a intra in risc, aveam 37 de zile de ... (vezi toată discuția)
Ce intra in calculul indemnizatiei de crestere copil? diana_sal diana_sal Buna ziua, am o nelamurire legata de modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului. Concret, in luna decembrie 2016 voi naste. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)