avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianaBulboaca

Activitate AdrianaBulboaca

Răspuns la discuția Asset deal sau share deal?
Accesati link-ul de mai jos. Poate va este de folos.
[ link extern ]
Răspuns la discuția Succesiune sot
Multumesc!
Răspuns la discuția Succesiune sot
Din pacate, nu a mai ramas nimic din aceasta suma. A fost impartita intre cei doi frati si copii sotului. Pot cere obtinerea partii care mi se cuvenea din aceasta suma din cota care revine copiilor?

Discuție Succesiune sot
Buna ziua!
Sotul meu este in coma. Doctorii i-au mai dat cateva saptamani. Va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile mele in urmatoarea situatie:
Eu si sotul meu ne-am casatorit in 1986
El a mai fost casatorit si are 2 copii din casatoria anterioara, copii au ramas la mama lor
Sotul meu are un frate, casatorit, 1 copil
Si eu am mai fost casatorita, dar fara copii
In 1990 am cumparat de la stat apartamentul in care locuiam, amandoi fiind trecuti in contractul de vanzare-cumparare ca proprietari
Dupa 9 ani, in 1995, am parasit domiciliul conjugal si m-am mutat la tatal meu, fara sa divortam sau sa facem partaj
După plecarea mea, sotul meu a mai platit ratele la casa timp de 5 ani
In 1998 am cumparat apartamentul tatalui meu, in contract fiind mentionat faptul ca sunt casatorita, fara a fi mentionat numele sotului
In 2001 am vandut apartamentul cumparat de la tatal meu si am cumparat un alt apartament in care, de asemenea, este mentionat faptul ca sunt casatorita, fara a fi trecut numele sotului
Dupa separare, socrii mei au decedat, iar apartamentul lor a fost vandut de sotul meu si fratele lui, banii obtinuti din aceasta vanzare fiind impartiti intre cei doi.
Avand in vedere cele de mai sus, care va fi partea mea in urma succesiunii?
Multumesc mult!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Felicitari, doamna avocat pentru cum tratati fiecare caz in parte! Cautati cauza primordiala care a declansat speta in sine. Felicitari!
Va multumesc ca existati! Datorita voua am reusit sa inteleg principiile dupa care se poate ghida o lege. Versiunea noua a site-ului este usor de accesat si citit. Succes în demersurile viitoare!
In ceea ce ma priveste, nefiind avocat sau contabil, am observat ca nu mai trimiteti e-mail cu cele mai interesante discutii de pe forum. Urmaream cu mare interes aceste mailuri. Veti mai trimite aceste mailuri?
Cu stima,
Adriana Bulboaca