avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asset deal sau share deal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asset deal sau share deal?

Buna seara,

Am la vanzare un teren intravilan si am fost contactat de o companie care ar dori sa il cumpere.Ei m-au intrebat cum doreste proprietarul sa vanda asset deal sau share deal?Proprietarul nu intelege despre ce este vorba in termeni economico-juridici,asa ca poate ma ajuta cineva cu 1-2 explicatii mai din popor ce presupune fiecare.
Cel mai recent răspuns: AdrianaBulboaca , utilizator 10:33, 22 Mai 2019
Accesati link-ul de mai jos. Poate va este de folos.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare teren AndreiMug AndreiMug Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren ca suprafata de 2700mp, si nu cunosc multe detalii legislative despre intabulare, puz, cadastre s.m.a.d. O sa ... (vezi toată discuția)
Cumpărarea unui teren agricol madyy26 madyy26 Bună ziua.Doresc cumpărarea unui teren agricol situat în vecinătatea casei părinților mei.Probleme au fost de la bun început datorita faptului ca nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare interen intravilan + cota parte din drum acces incadrat extravilan sltraian sltraian Buna ziua, am cumparat acum 10 ani o parcela de teren + cota parte din drum de acces (23 de co-proprietari). Terenul si cota parte din drum au fost trecute ... (vezi toată discuția)