dupa ce primesc notificarea de la executor ca voi fii executata trebiue sa ma adresez la judecatorie sau la un avocat?caqt costa toata treaba asta?daca datoria e undeva in jur de 6000 lei?exista o taxa de timbru banuiesc....multumesc
multumesc deci de la ultima rata platita sunt vreo 9-10 ani sa inteleg ca s-a prescris?daca vine o instiintare de la executor unde pot sa ma adresez pentru contestatie si inca o intrebare in tot acest timp poate firma sa imi faca proprire pe salar fara sa ma anunte?sau si asta depinde de executor?
multumesc
buna am primit acasa o instiintare de la firma de recuperari ca dosarul meu va fii trimis la departamentul juridic.ce inseamna asta?cand trebuie sa contest executarea?reamintesc ca am luat o masina de spalat cu buletinul prin 2005 si nu am reusit sa achit...multumesc#-o
din cate imi amintesc ultima rata era undeva prin 2009.am luat o masina de spalat cu buletinul...deci sa stau linistita e prescrisa datoria?si daca ma trezesc cu vre-un nene la usa ce ma fac?
poate o firma de recuperare creante sa imi faca proprire pe salar daca am o datorie,mai exact am luat o masina de spalat cu buletinul si nu am achitat.....am facut creditul prin anul 2005.....ce se poate intampla?imi opreste din salar?nu e prescrisa datoria?
buna azi am primit o scrisoare de la o firma de recuperari din bucuresti ptr ca am facut prin 2000 un credit cu buletinul si am platit o parte din rate si nu am mai platit...sunt amenintata cu executarea silita. intrebarea mea e daca sunt legale aceste amenintari?nu sunt prescrise aceste datorii daca au trecut atatia ani?cum sa fac sa ii linistesc sa nu faca prea mare scandal?multumesc