avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

poate o firma de recuperare creante sa imi faca proprire pe salar daca am o datorie,mai exact am luat o masina de spalat cu buletinul si nu am achitat.....am facut creditul prin anul 2005.....ce se poate intampla?imi opreste din salar?nu e prescrisa datoria?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 20:07, 27 Iulie 2015
Dacă ultima rată era scadentă acum mai mult de 3 ani, dreptul lor la executare silită este prescris.
Executarea silita se poate face exclusiv prin intermediul executorilor judecatoresti.S-a prescris doar rata aferenta lunii iulie 2012 si anterior,cele ulterioare se prescriu se prescriu pro rata temporis.
din cate imi amintesc ultima rata era undeva prin 2009.am luat o masina de spalat cu buletinul...deci sa stau linistita e prescrisa datoria?si daca ma trezesc cu vre-un nene la usa ce ma fac?
Sa-i inchideti usa in nas.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere credit bancar! ranedo ranedo Buna ziua!\\n Va rog respectuos sa-mi spuneti,daca in situatia in care sa implinit 3 ani si o luna,de la ultima rata achitata la banca,iar de atunci,personal ... (vezi toată discuția)
Executare silita ancamois ancamois buna am primit acasa o instiintare de la firma de recuperari ca dosarul meu va fii trimis la departamentul juridic.ce inseamna asta?cand trebuie sa contest ... (vezi toată discuția)
Datorie pt telefoane mobile ctlnalexa ctlnalexa Buna ziua ,prin anul 2004 am luat doua telefoane mobile prin banca si nemaiavand servici in 2005 nu am mai platit ultimele 2 sau 3 rate .Acum de vreo 2 ani ... (vezi toată discuția)