avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate preferfaranume

Activitate preferfaranume

Situație complicata(antecontract)
Sunt administratorul unui SRL(un taxi) și in data de 15.07.2022 am încheiat un antecontract cu o persoana fizica printr-un intermediar persoana juridică, antecontractul nu are nici o clauza, in el scrie ca eu ii predau persoanei fizice încasările cheltuielile si mașina SRL-unui iar el pana in data da 1.07.2023 îmi achita restul de 9500eur(500eur avans la antecontract) iar la achitarea sumei îi cesionez SRL-ul, problema este ca pana in data de azi nu am mai primit nici un ban, persoana respectiva nu are nici un venit inafara firmei pe care i-am “predat-o” si problema e ca nu își respecta obligațiile, impozitul pe venit trebuia plătit de luna trecut si din ce văd nu are intenția de a o face , iar toate acțiunile lui se vor răsfrânge asupra mea, eu fiind administratorul in acte.
Ce recomandați sa fac, momentan nu îmi permit un avocat , sunt elev la scoala de poliție si nu am venituri.
Despre ce contraventii ar putea fi vorba? ati putea sa-mi dati niste exemple?
Astazi am primit o citatie (lipita de usa) de la politia municipiului xx Biroul Rutier, in aceasta citatie sunt datele mele personale, data fiind cea de azi 07.04.2017 , in care scrie ca pe data de 08.04.2017 trebuie sa ma prezit la sediul de politie in calitate de "proprietar al auto xx99xxx" in cauza privind " Reclamatie" , iar in josul paginii mai scrie si numele organului de cercetare si semnatura.

Ar trebui sa-mi fac griji? Tin sa precizez ca autovehiculul stationeaza in alt oras de pe data de 25.03.2017.
Discuție Neplata salariu
Deci. Daca sunt angajat de 20 de zile si vreau sa demisionez, as avea posibilitatea sa primesc vreun ban? ( mai ales ca pe contract scria 2ore/zi si eu lucram 16ore/zi fara pauza, eu fiind minor)
Răspuns la discuția Neplata salariului
Dar daca pe C.I.M eu sunt trecut cu 3ore/zi ? si eu lucram 16/zi?
Răspuns la discuția Neplata salariului
deci pot primi salariul chiar daca nu am lucrat toata luna?
Buna ziua, am 17 ani si am niste intrebari.Deci , lucrez la un local, sunt angajat de pe data de 2 iulie, eu lucrez o zi cu o zi(16 ore pe zi) , in contract sunt trecut cu sub 3ore/zi , acum vine intrebarea, eu as vrea sa demisionez pe 31 iulie(deoarece plec in vacanta), pot primit bani pentru orele muncite? daca angajatorul refuza sa plateasca orele muncite, ce pot face?