avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate doru2407

Activitate doru2407

Buna dimineața in luna Ianuarie am avut un accident cu o victima care a fost transportată la UPU făcut CT din care rezulta ca are o fisura de clavicula și doamna refuza internarea eu m-a aflam la volanu unei autospeciale in misiune in cauza mi sa deschis dosar penal retinindumise permisul și eliberând mi dovada .Deocamdată nu am primit nici un răspuns dar am auzit ca doamna respectiva mi-a deschis dosar cum ar trebui sa procedez.Va mulțumesc .
Răspuns la discuția cercetare disciplinara

doru2407 a scris:

Va multumesc,am sa revin dupa cercetare.

buna seara ,revin cu o problema din ziua cand mi s a comunicat cercetarea disciplinara nu am mai fost trimis in curse spunandu mi ca sunt liber.Va multumesc
Răspuns la discuția cercetare disciplinara
Va multumesc,am sa revin dupa cercetare.
Buna ziua as dori si eu o informatie sau cum ar trebui sa procedez in acest caz. Astazi am primit o convocare in vederea desfasurari cercetari disciplinare ca urmare a opriri mele cu auto de serviciu intr un loc neplanificat fara a informa seful de coloana despre acest fapt.
Discuție tamponare
buna seara in luna iulie 2015 sotia mea a avut o tamponare, in urma procesului verbal intocmit de politie cealalta persoana a fost vinovata .persoana respectiva a contestat p.v . si acum cateva zile ia ajuns 0 citatie sa se prezinte la tribunal in calitate de intervenient . as dori sa stiu daca trebuie sa imi gasesc un avocat pentru ca persoana respectiv a declara ca ea a dat peste el.cum trebuie sa procedez.
va multumesc.
Am cumparat un teren de 800mp intravilan din care 560 vie 80 livada si restu teren arabil vreau sa stiu daca se poate construi.va multumesc
Răspuns la discuția Tamponare
SI DACA NU DETIN CASCO SA INTELEG CA NU POT REPARA MASINA PANA LA FINALIZARE PROCESULUI.
Discuție Tamponare
In urma cu 2 saptamani sotia mea a avut un accident nu am reusit sa ne intelegem amiabil si am mers la sectia de politie .In urma declaratiilor luate si foto.persoanei respective i a fost retinut permisul pe 2 luni dar acesta nu a fost deacord cu procesul verbal si l a contestat in instanta .Acum problema este urmatoarea asigurarea m ia trimis o scrisoare in care mi se comunica ,ca nu poate sa ma despagubeasca pana la solutionarea cazului .Cum trebuie sa procedez ,ce trebuie sa fac.Va multumesc.