Buna ziua, doresc sa stiu daca sunt persoana fizica autorizata (P.F.A.), ar trebui sa imi fac dosar protectia muncii? Mentionez ca detin o frizerie fiind singura si fara angajati fiind P.F.A
in august 2014 m-am casatorit , iar in decembrie 2015 am ales eu ca sot ca apartamentul meu unic propietar sa o bag in acte alegand regimul comunitatii conventionale cnf art 366-368 cod civil. intrebarea mea este, daca la 1 an si o luna adica pe 12 ianuarie 2017 s-a incheiat divortul amiabil....fosta sotie are drept asupra COTEI DE 50% sau exista vreo lege unde ea isi intra in drepturi dupa 5 ani?
la 1 an dupa casatorie fiind unic propietar al uni apartament, am schimbat regimul matrimonial din propiu in comun. Acum, dupa un an sotia si-a schimbat foarte mult comportamentul si chiar aducand discutia despre un eventual divort si partaj, mentionez ca procentul este de 50-50....INTREBARE- pot reveni cu ajutorul unui avocat la regim matrimonial propiu asa cum a fost inainte?
buna ziua. Eu si sotia actuala am stipulat prin conventie matrimoniala o clauza de preciput. Intrebarea mea este: in caz de deces copiii din prima casatorie poate sa ceara parte din din cota mea de 1/2? mentionez ca in clauza de preciput este stipulat ca in caz de deces sotia sa preia fara plata cota mea de 1/2.
Buna ziua. Eu si actuala mea sotie suntem detinatorii unui apartament in cote de 50-50. Mentionez ca eu am 2 copii din prima casatorie , adulti fiind si casatoriti la randul lor. Intrebarea mea este: din cota mea de 50% eu pot da sotiei mele si alte procente astfel incat eu sa detin 5% SI ea 95% ?