avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Activitate Szikla

Activitate Szikla

Răspuns la discuția ANULARE ACORD DE PARTAJ VOLUNTAR

Buun , va multumesc pentru ajutorul acordat , a-ti linistit cateva ingrijorari.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Daca e vorba doar de un inscris sub semnatura privata atunci el nu valoreaza partaj legal. Puteti merge in instanta pt a partaja corect bunurile si eventual a incheia o tranzactie in fata instantei sau un acord de mediere.

Bun , asta e o veste buna , prin notar se poat face aceleasi demersuri ?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Din ce motiv doriti sa l anulati ?

Motivul ar fi ca nu sa impartit terenul pe ramura mostenitoare ci pe parti egale intre cei ce figureaza pe titlul de propietate.Si pe termen lung apar prea mumte dezavantaje financiare si in materie de bunuri datorita situatiei actuale. Sau pur si simplu cum se pot anula aceste acorduri , nu e notarizat e o hartie semnata cu martori intre doua parti si mentiunea delimitarii si impartiri terenului.
Buna ziua
As avea o nedumerire , cum se poate anula un acord de partaj voluntar ?
Este vorba de un teren daca adauga la formarea unei idei.
Răspuns la discuția Succesiune Notariala
Salutari
Si ce optiuni ar mai fi dinafara succesiuni notariale ?
Salutari
As dori o informatie referitor la o succesiune.
Tertii "mostenitori" dupa defuncta ar fi trei , trei surori si defuncta ar fi a patra sora. As putea demara succesiunea notariala in numele doar uneia in cazul in care celelalte doua nu radpund la solicitarile mele pentru acest aspect ? ( cele doua surori locuiesc dinafara tarii repectiv Germania si Ungaria ) , comunicare este intre surori dar nu vor sau nu au "timp" ca sa fie prezente pentru succesiune . Pot sa demarez aceasta procedura fara sa fie ele incluse in succeiune ?
Salutari
Cum as putea sa accesez fonduri UE pentru reabilitarea/ restaurarea unu conac de aprox 130 de ani si sa il deschid ca si o pensiune . Cum si in ce fel se procedeaza incat sa accesez fonduri cat mai mari ? Starea degradarii la cladire fiind de 40% .
Discuție Bacalaureat
Salutari
Am o situatie cam interesanta ,mi-am facut inscrierea la bacalaureat , dar anul acesta nu pot sa sustin examenul decat din doua materii din cele patru obligatorie.
Se poate ca anul viitor sa sustin restul examenelor si sa nu fie nevoie sa dau totul din nou , ca si cum as completa ?
De exemplu anul acesta sa susitn examenul de Matematica si Romana , iar din cauza circumstatelor (nu intru in detalii) sa sustin celelalte doua examene anul viitor dar fara sa fiu nevoit sa mai repet examenele de romana si matematica?
Răspuns la discuția Plan de afaceri
Cunostintele mele sunt cam la nivel de ideie , as avea nevoie pentru o firma startup si mai exact cu scopul de prezentare la potentiali investitori .
Răspuns la discuția Plan de afaceri
Nimic ..nimic ...nici o ideie ?!?! sau nu am postat in topicul corespunzator ?