avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bacalaureat

Salutari
Am o situatie cam interesanta ,mi-am facut inscrierea la bacalaureat , dar anul acesta nu pot sa sustin examenul decat din doua materii din cele patru obligatorie.
Se poate ca anul viitor sa sustin restul examenelor si sa nu fie nevoie sa dau totul din nou , ca si cum as completa ?
De exemplu anul acesta sa susitn examenul de Matematica si Romana , iar din cauza circumstatelor (nu intru in detalii) sa sustin celelalte doua examene anul viitor dar fara sa fiu nevoit sa mai repet examenele de romana si matematica?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2016
Szikla, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 11:27, 1 Mai 2016
Daca le promovati da, pentru pe cererea de inscriere la examen este o rubrica

II. Solicit recunoaşterea probelor promovate la examenul de bacalaureat naţional _________
sesiunea ___________________________ şi echivalarea acestora cu cele de mai jos:
...

Anexez, prezentei cereri, adeverinţa nr. ______________________________, eliberată de
_____________________________________________ , prin care se confirmă notele obţinute la examenul de bacalaureat__________ , sesiunea __________________ , la centrul de examen _______________, din localitatea ________________ , judeţul __________

[ link extern ]
Deci la anul va trebui sa cereti de la liceu acea adeverinta inainte de a va inscrie, ca s-o aveti cand mergeti sa depuneti cererea.
Asta în măsura în care metodologia de examen nu se schimbă până anul viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta bacalaureat 2014 cristina_b cristina_b Un elev care a sustinut examenul de bacalaureat, a fost admis la toate probele si a luat note de trecere, a fost azi in data de 7 iulie 2014 la secretariatul ... (vezi toată discuția)
Scoala care ia banii cu forta kuky666 kuky666 buna dimineata Am un prieten care merge la liceu la fara frecventa in clasa a XIII-a (ultimul an). Ieri a venit secretara in clasa si a spus ca este ... (vezi toată discuția)