avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune Notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune Notariala

Salutari
As dori o informatie referitor la o succesiune.
Tertii "mostenitori" dupa defuncta ar fi trei , trei surori si defuncta ar fi a patra sora. As putea demara succesiunea notariala in numele doar uneia in cazul in care celelalte doua nu radpund la solicitarile mele pentru acest aspect ? ( cele doua surori locuiesc dinafara tarii repectiv Germania si Ungaria ) , comunicare este intre surori dar nu vor sau nu au "timp" ca sa fie prezente pentru succesiune . Pot sa demarez aceasta procedura fara sa fie ele incluse in succeiune ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:02, 19 Iulie 2017
Pe cale notariala, nu.
Fie se prezinta toti mostenitorii personal, fie printr-o procura (intocmita la Ambasada sau Consulat) imputernicesc pe cineva sa ii reprezinte la dezbaterea succesiunii.
Salutari
Si ce optiuni ar mai fi dinafara succesiuni notariale ?
Sa dezbateti succesiunea pe cale judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters160162 ContSters160162 Buna seara.As dori sa intreb daca eu ca sotie pot face succesiunea dupa sotul meu eu aflindu ma la lucru in strainatate printr -o procura.Mai precis daca sora ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)
Succesiune din afara tarii nedormit_in_NYC nedormit_in_NYC Buna ziua, [u]Premise:[/u] locuiesc in Statele Unite. Am avut in Romania o matusa care a decedat acum o saptamana. Dansa era vaduva, nu a avut copii, ... (vezi toată discuția)