Salutari
As dori o informatie referitor la o succesiune.
Tertii "mostenitori" dupa defuncta ar fi trei , trei surori si defuncta ar fi a patra sora. As putea demara succesiunea notariala in numele doar uneia in cazul in care celelalte doua nu radpund la solicitarile mele pentru acest aspect ? ( cele doua surori locuiesc dinafara tarii repectiv Germania si Ungaria ) , comunicare este intre surori dar nu vor sau nu au "timp" ca sa fie prezente pentru succesiune . Pot sa demarez aceasta procedura fara sa fie ele incluse in succeiune ?
Pe cale notariala, nu.
Fie se prezinta toti mostenitorii personal, fie printr-o procura (intocmita la Ambasada sau Consulat) imputernicesc pe cineva sa ii reprezinte la dezbaterea succesiunii.
Succesiune
ContSters160162
Buna seara.As dori sa intreb daca eu ca sotie pot face succesiunea dupa sotul meu eu aflindu ma la lucru in strainatate printr -o procura.Mai precis daca sora ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire
paveldaniela
Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)