avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate xvanish

Activitate xvanish

Răspuns la discuția Accident auto
Daca am semnat ca sunt de acord cu daune totale mai pot chema in judecata firma de asigurari si autorul accidentului ?
Va multumesc.
Discuție Accident auto
Buna seara,
Am avut un accident auto ,politia a constatat ca nu sunt eu vinovat , persoana care a provocat accidentul mi-a dat asigurarea.
Asiguratorul a decis ca este dauna totala la care mi-a dat o mica parte din suma dar din pacate suma respectiva este insuficienta , nu imi acopera nici macar 50 la suta din pagube.
Cum as putea recupera paguba ? Pe cine teoretic ar trebui sa dau in judecata , firma de asigurari sau vinovatul care a produs accidentul ?
Va multumesc anticipat,

Buna seara,
Detin o propietate si altcineva a inceput o constructie fara acordul meu,am facut o sesizare la primarie la care am primit un raspuns ,persoana care a inceput constructia a fost somata de catre primarie sa inceteze lucrarile pana ce nu va intra in legalitate. Persoana respectiva isi continua activitatea ignorand somatia primita. Unde as putea sa ma adresez pentru ca persoana respectiva sa isi opreasca lucrarile ?
Va multumesc anticipat,
O seara frumoasa va doresc.
Răspuns la discuția Renovare imposibila
Nu doresc sa deschid proces pt evacuare, doresc acces pentru a repara ceea ce ei au stricat, cui sa ma adresez? primariei sau politiei ? Va multumesc.
Buna ziua,
Detin o locuinta ,propietate personala, in ea se afla chiriasi fara contract ,doresc sa o renovez , dar accesul imi este ingradit de catre chiriasi . Ce as putea face in aceasta situatie ? Tinand cont ca nu am incheiat un contract cu ei si nici nu platesc chirie ei.

Va multumesc anticipat,
Va multumesc mult, dar eu nu am depus plangere, faptasul a depus plangere ca nu a fost multumit de decizia luata de procuror.
Discuție Mostenire
Am mostenit o casa de la parinti mei printr-un contract de intretinere viagera , tinand cont ca operatiunea a fost facuta in anul 1991 in cartea funciara . Casa mostenita este duplex , jumatatea mi-a fost data sa locuiesc fara obligati si cealalta jumatate mi-a fost data cu obligatile de intretinere viagera.
Dupa moartea parintilor mei , partea in care locuiau parinti mei a fost ocupata ilegal de un nepot.
In extrasul de carte funciara ca si mostenitor stau scris eu si sotia.
Ce se poate face in aceasta situatie pentru a imi putea recupera si cealalta parte ocupata ilegal,in afara de succesiune ?
Va multumesc anticipat
Va multumesc mult :)
Avand in vedere ca procurorul a dispus solutia inainte de a se consulta cu mine,atunci exista sanse ca faptuitorului sa ii se anuleze pedeapsa chiar daca a recunoscut fapta ?
Nu am fost intrebat , dar am fost de acord cu solutia data de procuror.