avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renovare imposibila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renovare imposibila

Buna ziua,
Detin o locuinta ,propietate personala, in ea se afla chiriasi fara contract ,doresc sa o renovez , dar accesul imi este ingradit de catre chiriasi . Ce as putea face in aceasta situatie ? Tinand cont ca nu am incheiat un contract cu ei si nici nu platesc chirie ei.

Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:52, 5 Octombrie 2015
Dv aveti cunostiinta despre conventia verbala incheiata cu locatarii dv
Solutionarea este conditionta de interesul dv principal fie de renovare imobil fie de pastrare chiriasi
Dv hotarati daca intentionati sa evacuati locatarii care nu detin forme legale
Nu doresc sa deschid proces pt evacuare, doresc acces pentru a repara ceea ce ei au stricat, cui sa ma adresez? primariei sau politiei ? Va multumesc.
Daca nu aveti contact si nici chirie nu platesc, inseamna ca nu pot fi numiti "chiriasi".

Sunt numiti "tolerati".

Nici politia si nici primaria nu au obligatia sa va rezolve problemele dvs.

Calea legala este o actiune in evacuare, daca ei nu va permit accesul de buna-voie.
Chemati o firma de paza sa va pazeasca apartamentul. Nimeni in afara de dumneavoastra nu are voie sa intre. Daca tot nu merge trebuie luati pe sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare ocupanti Antik Antik Buna seara, Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele. Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)
Care sunt reparatiile pe care chiriasul e obligat sa le plateasca? EAgache EAgache Buna ziua, as dori sa aflu care sunt reparatiile pe care chiriasul unui apartament e obligat sa le plateasca, pt ca textul legii nu mi se pare deloc clar. ... (vezi toată discuția)
Evacuare fosti chiriasi Aleex Aleex Zic istoria pe scurt. Detin pe societate cladire cu platforma betonata in total de 5000 mp. In perioada 2009-2013 am decis sa inchiriez platforma betonata ... (vezi toată discuția)