avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate otiliabb

Activitate otiliabb

Buna seara, in situatia in care o societate a fost radiata de la RC ce se intampla cu datoriile inregistrate la ANAF? ANAF va depune in instanta o cerere de excutare a acestor datorii fiscale sau aceste datorii se vor "sterge"?
Buna ziua, am un contract de munca incheiat cu un angajator pe o perioada de 1an. Intrebarea este ,de cate ori se poate prelungii acest contract sau cand se poate incheia pe perioada nedeterminata?
Buna ziua, incepand cu data de 11 ian 2016 am fost angajata si am avut ghinionul ca pe data de 26 ian sa alunec pe gheata si sa fac ruptura de menisc. Am primit concediul medical 21 zile dar angajatorul nu a platit concediul si am fost anuntata ca in perioada acaesta contractul de munca a fost suspendat.Am cerut explicatii si am primit: nu am cotizat suficient la asigurari de sanatate si singura solutie a fost suspendarea contractului si neplata concediului medical. Mentionez ca sunt angajata pe perioada determinata de 1 an. Ce implicatii vor fi?Ce pot face sa am continuitate la asigurari?Din explicatii nici operatie nu pot face decat dupa 6 luni de cotizare.Multumesc.
Buna ziua, acum 6 ani tatal meu a modificat intrarea in locuinta(usa a fost mutata aproximativ cu 4 metri)si a fost ridicata o mica constructie de aproximativ 1,5/1,5 m in dreptul usii, pentru care nu a fost ceruta aprobare de la primarie. Intre timp tatal meu a decedat si as vrea sa fac actele de cadastru si nu stiu ce anume trebuie sa fac cu privire la aceasta constructie.Stiu ca exista amenzi pentru constructii fara aprobare si nu vrea sa risc.Multumesc.
Locuiesc intr-o curte comuna. In aceasta curte proprietatile sunt in indiviziune perpeetua. Conform actului principal din anul 1946 fiecare proprietar are dreptul de a folosi drumul de acces. Constructiile din aceasta curte sunt situate de o parte si de alta a unui drum de aproximativ 2metri latime.Curtea are o lungime de 70 metri. Primul proprietar (cel care are primul imobil la strada) a vandut locuinta.Actualul cumparator fara acordul celorlalti proprietari, a ridicat un imobil de 3 etaje +mansarda. A izolat imobilul cu polistiren de 10 cm la care a mai adaugat si un soclu tot de aceeasi dimensiune a polistirenului, ingustand drumul de accces cu aproximativ 25 de cm. Toate imobilele din acesta curte nu au etaje, sunt case cu o inaltime de maxim 5 m.Ceilalti proprietari au incercat sa vorbeasca cu constructorul dar acesta a motivat ca exista aprobari de la primarie si au dreptul de a modifica sau ingusta drumul de acces si de ridica cate etaje au fost aprobate in proiect.

Intrebarea mea este: are sau nu nevoie de aprobarea noastra pentru a ridica acest imobil si pentru a modifica drumul de acces dupa bunul plac?