Se poate sa fie luate in calcul ori doar pensia,ori ambele.Numai indemnizatia,in nici un caz.Puteti trimite un email la casa teritoriala de pensii si sa intrebati ca sa fiti sigura.
Multumesc. Problema este ca parintii mei vor avea, din ianuarie, din pensii, un total de 5365 lei. Daca se va lua in considerare pensia mea, media veniturilor pe gospodarie va depasi valoarea de 2000 lei. Doar cu indemnizatia m-as incadra, fiind in jurul a 1930 lei.
Buna seara! As avea o intrebare legata de ajutorul financiar de 1.400 de lei prevazut in OUG 166/2022. Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt persoana cu handicap accentuat, pt care primesc o indemnizatie de 395 lei si de asemenea beneficiez si de pensia de invaliditate, care din ianuarie va fi de 1125 lei. As dori sa stiu ce venit se va lua in calcul, avand in vedere ca locuiesc cu parintii. Pensia sau indemnizatia? Multumesc anticipat
Buna ziua!
Cum pot proceda pentru a duce o masina la aeroportul Otopeni, de la Buzau, pentru fratele meu care vineri va veni de la Londra si care apoi va merge in autoizolare?
La care punct din Declaratia pe proprie raspundere ma pot incadra?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !!!
Buna ziua! Nu am studii juridice, dar am lucrat mult cu documente de acest tip, fiind traducatoare de limba spaniola. V-as sfatui sa luati legatura cu un avocat din Spania, de preferat roman, specializat in acest tip de probleme. Daca doriti, va pot transmite in privat datele unui dn potrivit, roman, care are un birou de avocatura in Madrid de multi ani. Nu conteaza daca procesul a avut loc in alt oras. Are clienti in toata tara. O zi frumoasa !!!
Buna ziua! Am in proprietate un autoturism. Nu sunt casatorita si nici nu am copii. Rudele mele cele mai apropiate sunt parintii si un frate. In cazul in care voi deceda inaintea lor, cineva va mosteni masina? Multumesc anticipat pentru raspuns !!!