avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine va fi mostenitorul meu in caz de deces?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine va fi mostenitorul meu in caz de deces?

Buna ziua! Am in proprietate un autoturism. Nu sunt casatorita si nici nu am copii. Rudele mele cele mai apropiate sunt parintii si un frate. In cazul in care voi deceda inaintea lor, cineva va mosteni masina? Multumesc anticipat pentru raspuns !!!
Cel mai recent răspuns: laura_elena87 , utilizator 15:56, 3 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parintii (1/2, adica 1/4 fiecare) si fratele (1/2)
Multumesc mult. Ca sa ii ramana doar unuia dintre ei ce as putea face, asta fara ca niciunul din ei sa afle?
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
laura_elena87, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa incheiati un testament
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie mostenire nicum nicum Buna seara, Va rog sa ma luminati intr-o situatie aparuta: Acum cateva luni a murit subit o ruda de-a mea fara sa stiu. Aceasta ruda era sotul verisoarei ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog sa ma ajutati caut de ceva timp pe internet,raspunsul, ... Cristina1990327 Cristina1990327 Buna seara. Va rog sa ma ajutati caut de cv timp pe internet,raspunsul, solutia potrivita insa se pare ca merg pe un drum fara sfarsit! Situatia sta in felul ... (vezi toată discuția)
Prevederi legale moștenitori și testament AureliaGhe AureliaGhe Bună seara! Logodnicul meu mai are un copil dintr-o relație anterioara și noi împreună avem alți 3 copii. Toți cei 4 copii sunt minori. Casa în care ... (vezi toată discuția)