avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Activitate vladutzvlad

Activitate vladutzvlad



netsky a scris:

OK.Multumesc pentru raspuns!!
. bună seara! Mă scuzați, dar pusesem și eu o întrebare dar nu mi-a raspuns nimeni, si daca am vazut postarea, e mai ok sa va intreb. Si eu sunt incadrat in gr de handicap accentuat, si tocmai am facut actele pt angajare, urmand peste cateva zile sa incep serviciul. Managera mea nu stie ce si cum este cu impozitul meu, intr-u cat nu a mai angajat pana acum pers cu handicap. Daca salariul meu brut este 2080 lei, ar trebui sa nu am rețineri, nu? Dar intrebarea era defapt, daca trebuie să depun ceva acte , și unde ar trebui să le depun ptr scutire la plata impoitului? Mulțumesc anticipat!
Bună ziua! Tocmai ce m-am angajat, urmeaza sa incep serviciul peste 1 sapt. Eu sunt incadrat intr-un grad de handicap accentuat, si doresc sa stiu ce acte trebuie să depun și unde pt a beneficia de scutirea la plata impozitului pe venit . Când am făcut contractul , am dat și o copie a certificatului de încadrare în grad. Cu managerul am vorbit, insa nu a mai angajat niciodata pana acum pers cu handicap, și nu știe exact ce și cum . Mulțumesc anticipat!


Cornel Vasile a scris:

Pensie de urmaș poate fi cumulată cu salariu , indiferent de cuantumul acestora.

Vă mulțumesc foarte mult ! Urmează să am un interviu peste câteva zile, și , dacă voi fi angajat , trebuie să merg personal să declar la casa de pensii că m-am angajat ?
Bună ziua! Am o intrebare, sunt student la Post-liceală, și doresc să încep și să lucrez cu un program de 8 h/zi. Eu având în prezent o pensie de urmaș , tatăl meu fiind decedat, și o pensie de handicap , grad mediu, în urma unor operații la ambele picioare. Despre gradul de handicap, știu că pot lucra cu contract de 8 ore pe zi, însă nu știu dacă venitul salarial se poate cumula și cu pensia de urmaș după tatăl meu. Mulțumesc anticipat !
am 17 ani, si vreau sa imi cumpar o masina, sa fac inscrierea pe numele meu. Se poate face inscrierea pe numele meu desi nu am 18 ani ???