avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate aelius666

Activitate aelius666

Răspuns la discuția Dosar penal + autoaparare
Bun , a trecut si ziua asta ... Mare zarva , agitatie pe aici pe la mine insa nici macar o masina de politie la poarta mea :) ! Omu nu a mai mers la nici o sectie de politie ! Multumesc pentru raspunsuri ... Oricum , dupa 1 minut s-a ridicat de la sol si a plecat pe picioarele lui injurand ( Am uitat sa specific ) , deci nu a fost nevoie de interventia medicilor ! :) Un an nou fericit !
Buna ziua , Sarbatori fericite tuturor utilizatorilor .
In primul rand vreau sa va aduc la cunostinta ca pe data de 26 octombrie am fost prins baut si mi s-a intocmit dosar penal (pana acum nu am fost citat si nu s-a dat nici o hotarare judecatoareasca), azi dimineata , la iesirea dintr-un local am fost agresat verbal de un tanar mai mare ca si mine in varsta ( eu am 20 ) dupa care a incercat sa ma agreseze fizic , moment in care din instinct cel mai probabil i-am dat un upercut ce l-a adormit ... Ce pot sa patesc ? Specific ca nu eram baut eu ( ci el ) ! Am fost sunat acum cca 10 minute sa fiu anuntat ca in cursul zilei de azi se va depune o plangere impotriva mea la sectia de politie , ar putea influenta cumva starea dosarului meu penal ? Martori erau niste tineri pe care nu-i cunosc si nu stiu cum sa dau de ei ....
Buna ziua , in anume 2008 tata a luat un imprumut de 12.000 lei , la care a renuntat sa plateasca dupa o vreme din lipsa de bani ! Acum ne-am trezit cu un proces de executare silita , plata totala fiinde 31.002 lei ... Am depus cerere de contestatie asupra executarii silite in urma careia am primit :

Pentru aceste motive , in numele legii se hotaraste : respinge exceptia prescriptiei dreptului de a cere executarea silita .
Respinge contestatia la executare silitita formulata de contestatarul ***** **** , doliciliat in ******** , judetul Mehedinti , impotriva intimatei S.C getback recovery S.R.L cu sediul in Bucuresti bdul Dimitrie Popeiut .Cu apel in 10 zile de la comunicare ,cerere care se depunde la Judecatoria ***** **** .Pronuntata in sedinta publica , azi,3.12.2015, la sediul judecatoriei **** , judetul Mehedinti !

---Ce se mai poate face ? Va rog sa imi scrieti orice cale de atac , orice contestatie am putea face ... Stam foarte prost cu banii si chiar avem nevoie de un sfat.

Se poate ajunge la o solutie de mijloc ? prin achitarea unei sume stabilite pe cale amiabila intre cele 2 parti ?
Precizez ca tatal meu este despartit de mama si nu are absolut nici un venit
Buna seara ! Pe data de 27.09 am fost depistat cu o alcoolemie de 0.81 dupa care am fost fost la prelevare de probe biologice , unde stiu ca iese cca dublu ! Suntem in data de 22 luna octombrie si inca nu am primit nici o citatie absolut nimic nici de la politie nici de la judecatorie ! Nu am nici un fel de antecedent penal , o singura amenda de la politia rutiera cum ca nu am mers pe trotuar , trebuie sa o achit neaparat ? Inca ceva , de la 1 an de la pronuntarea deciziei imi pot redobandii permisul ? Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Alcool +0.8
Bun ... In cauza daca voi fii gasit vinovat de comiterea infractiunii de conducere a unui autovechicul pe drumurile publice avand o alcoolemie de peste 0.8 g o sa pot sa fac puscarie ? Voi primii cu suspendare ? Durata intre care nu pot da iarasi de permis este de ...... ? Multumesc de raspunsuri :)
Discuție Alcool +0.8
Salutare , in aceasta dimineata intorcandu-ma de la o nunta am fost oprit de un echipaj al departamentului de Jandarmerie ulterior testat de baietii de la rutiera , mi-a iesit o alcoolemie de 0.81 ( ciudat , chiar 0.81 , dupa 3 pahare de sprit baute cu 3 ore-n urma ) permisul fiindu-mi anulat pe loc . Doresc sa aflu ce pot face sa pot redobandii permisul cat mai repede ... mi-au fost luate probe biologice ( sange ) , rezultatul nefiindu-mi comunicat ! Ce pot face , cum ... am inteles ca noul CP impune o pedeapsa mai aspra pentru condusul sub influenta bauturilor alcoolice ! Va multumesc si va rog exprimati-va pe romaneste. Pe intelesul tuturor ! Chiar si am meu :) !#-o