Buna ziua , Sarbatori fericite tuturor utilizatorilor .
In primul rand vreau sa va aduc la cunostinta ca pe data de 26 octombrie am fost prins baut si mi s-a intocmit dosar penal (pana acum nu am fost citat si nu s-a dat nici o hotarare judecatoareasca), azi dimineata , la iesirea dintr-un local am fost agresat verbal de un tanar mai mare ca si mine in varsta ( eu am 20 ) dupa care a incercat sa ma agreseze fizic , moment in care din instinct cel mai probabil i-am dat un upercut ce l-a adormit ... Ce pot sa patesc ? Specific ca nu eram baut eu ( ci el ) ! Am fost sunat acum cca 10 minute sa fiu anuntat ca in cursul zilei de azi se va depune o plangere impotriva mea la sectia de politie , ar putea influenta cumva starea dosarului meu penal ? Martori erau niste tineri pe care nu-i cunosc si nu stiu cum sa dau de ei ....
Dacă a încercat sa va agreseze fizic și v-ați aparat nu veți răspunde penal.
Depinde cum se va aprecia de organul de ancheta penala.
Depinde și cate zile de îngrijiri medicale va avea dacă se va considera ca nu v-ați aflat în legitima apărare.
Bun , a trecut si ziua asta ... Mare zarva , agitatie pe aici pe la mine insa nici macar o masina de politie la poarta mea :) ! Omu nu a mai mers la nici o sectie de politie ! Multumesc pentru raspunsuri ... Oricum , dupa 1 minut s-a ridicat de la sol si a plecat pe picioarele lui injurand ( Am uitat sa specific ) , deci nu a fost nevoie de interventia medicilor ! :) Un an nou fericit !
Altercatie in club
shary
Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)