avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan ! Part 2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan ! Part 2

Buna seara ! Pe data de 27.09 am fost depistat cu o alcoolemie de 0.81 dupa care am fost fost la prelevare de probe biologice , unde stiu ca iese cca dublu ! Suntem in data de 22 luna octombrie si inca nu am primit nici o citatie absolut nimic nici de la politie nici de la judecatorie ! Nu am nici un fel de antecedent penal , o singura amenda de la politia rutiera cum ca nu am mers pe trotuar , trebuie sa o achit neaparat ? Inca ceva , de la 1 an de la pronuntarea deciziei imi pot redobandii permisul ? Multumesc anticipat !
Cred ca ar trebui sa va interesati dvs de stadiul dosarului.
In prezent, este o problema cu achitarea costului prestaţiei medico-legale pentru determinarea alcoolemiei, care trebuie achitata de politie si cum nu sunt fonduri poate sa dureze si un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la un control in trafic al politiei rutiere in jurul ... synchrronn synchrronn Buna ziua, la un control in trafic al politiei rutiere in jurul orei23,,am fost depistat cu etilotestul cu o alcolemie de 0,05 mentionez inca odata 0,05.. nu ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie al3xandru al3xandru buna ziua. am si eu o intrebare! am fost prins de politia rutiera conducand in stare de ebrietate.am suflat in fiola si am fost depistat cu alcoolemie de 0,71 ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, alcoolemie in sange 0,8 si 0,7 a 2 a proba - procedura? mugureatz mugureatz deci m`i sa retinut permisu, mi-au prelevat probe biologice, a trecut aproape o luna, alcoolemia la sange mi-a iesit 0,7 si n-am primit nimic, nici ... (vezi toată discuția)