avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate automecanica

Activitate automecanica

CARE ESTE VARSTA STANDARD PENTRU O FEMEIE NASCUTA IN LUNA MAI 1960 IN ZONA POLUATA PENTRU CARE SE REDUCE VARSTA DE PENSIONARE CU 2 ANI CONFORM LEGEA 207/2020
Care este procentul de penalizare pentru pensionare anticipata partiala in urmatoarele conditii :
femeie ,nascută 24 dec 1963,2 ani grupa I,1 an grupa II,vechime totala inclusiv sporul pentru grupa 40 ani si 2 luni ,locuiesc in zona poluată ?
SUNT DEJA PENSIONATA ANTICIPAT PARTIAL CU REDUCEREA VARSTEI DE PENSIONARE CU 5 ANI SI PENALIZAREA AFERENTA..PENSIA PENTRU LIMITA VARSTA ESTE FEB.2022 .POT BENEFICIA DE REDUCEREA DE 2 ANI PENTRU CA LOCUIESC IN ZONA POLUATA PENTRU A IESI MAI REPEDE LA PENSIE PENTRU LIMITA DE VARSTA SI SA SCAP DE PENALIZARE ?
CUM SE APLICA REDUCEREA CU 2 ANI A LIMITEI DE VARSTA PENTRU CEI CARE AU LOCUIT IN ZONE POLUAT?SUNT PENSIONATA ANTICIPAT PARTIAL..DUPA TABEL AR TREBUI SA IES LA PENSIE PENTRU LIMITA VARSTA IN FEB.2022.CAND IES LA PENSIE LIMITA VARSTA ACUM?
Pot cumula pensia anticipată partială cu venituri din PFA ?Care este nivelul maxim al venitului anual din PFA ?
Cum pot recupera o masina vanduta fara acte de fiul meu.Nu stiu care este persoana care o foloseste acum ,pentru ca s-a vandut de la unul la altul fara acte.Pot face o sesizare la Politia rutiera pentru a fi oprita in trafic.Eu nu o pot opri chiar daca o vad in trafic.As vrea sa o scot din evidenta mea la fisc.
Barbat, nascut la data de 27.10.1966, am 32 ani si 2 luni vechime în munca prezent , din care 19 ani si 6 luni cadru MAN- functii militare. In prezent lucrez în funcţii civile .Cănd pot iesi la pensie anticipata si cand la limita varstă si cum se va calcula pensia daca am si perioada lucrata ca militar.
Raportează abuz RĂSPUNDE
Barbat, nascut la data de 27.10.1966, 32 ani si 2 luni în prezent , din care
19 ani si 6 luni cadru MAN- functii militare. In prezent lucrează în funcţii civile .Cănd poate iesi la pensie anticipata si de limita varstă si cum se va calcula pensia daca are si perioada lucrata ca militar.
Răspuns la discuția pensie anticipata partiala
MULTUMESC MULT
La varsta de 57 ani si 7 luni (iulie 2021)cand pot iesi la pensie anticipat partial voi avea o vechime in munca de 39 ani si 4 luni din care 2 ani gr.I. si 1 an gr.II.Care este procentul de penalizare si perioada?