avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CARE ESTE VARSTA STANDARD PENTRU O FEMEIE NASCUTA IN ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CARE ESTE VARSTA STANDARD PENTRU O FEMEIE NASCUTA IN LUNA MAI ...

CARE ESTE VARSTA STANDARD PENTRU O FEMEIE NASCUTA IN LUNA MAI 1960 IN ZONA POLUATA PENTRU CARE SE REDUCE VARSTA DE PENSIONARE CU 2 ANI CONFORM LEGEA 207/2020
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 22 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Varsta de pensionare: 61 ani si 9 luni (Februarie 2022) .... cu reducere 2020 este anul pensionarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare LacrimioaraLacri LacrimioaraLacri Buna ziua, Sunt nascuta in 16 iunie 1960. Am 36 de ani si 2 luni lucrati. Am 3 copii, cel mai mic nascut in decembrie 1990. Am vazut ca s-a introdus o lege ... (vezi toată discuția)
Data pensionare lilianacarnu lilianacarnu Cu o vechime in munca de 33 ani si 11 ani /3luni/3zile de lucru in Gruapa a II - a de munca , n. 1960 mai 2 , cand m-as putea pensiona anticipat ? Va ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala ddena ddena Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca exista si daca se aplica PENSIA ANTICIPATA PARTIALA, pentru varsta de minim 55 de ani si minim 30 de ani ... (vezi toată discuția)