Buna seara, am fost găsit cu 60 de pachete de țigări de contrabandă la vânzare într-un magazin mixt, ce sancțiuni risc? Este pentru prima dată când comit o astfel de faptă. Îmi poate închide firma sau risc pușcărie cu suspendare? Mulțumesc frumos și aștept un răspuns cât mai concret
Buna ziua, doresc deschiderea unei intreprinderi individuale, dar imi lipseste specializarea in domeniu,si anume ce-a de LUCRATOR IN COMERT, pot inregistra firma la registrul comertului doar cu o adeverenta precum eu urmez cursurile dar nu sunt finalizate????????
VA ROG SA MA AJUTATI CU ACEASTA PROBLEMA CA ALFEL NU REUSESC SA FAC NIMIC. Va multumesc, astept parerile si sugestiile voastre
Buna ziua, doresc sa deschid un srl-d pt un magazin mixt la tara. Vreau sa comercializez un pic de toate de la alimente, tigari, detergenti,sosete,lenjerie intima si unele nimicuri care ar putea intra in codul caen 4711, vanzarea cu amanuntul in magazine nespecializate. Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi si ce coduri caen pot folosi. Sau ce este indicat sa deschid pt un magazin satesc? Va multumesc si astept mesajele voastre
Buna seara, multumesc pt raspuns. Doresc totusi un ii II pt ca mi se pare mai simplu in comparatie cu un srl-d, sau cel putin asa cred eu, considerati ca din punct de vedere si al contabilitati este mai bine intreprindere individuala? Eu doresc intreprindere individuala dar sa pot comercializa exact ce am precizat mai sus, nu stiu daca este posibil si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat sau sa-mi dati cateva idei pt a nu ma incurca cu birocratia si cu legea care de multe ori se cam bat cap in cap. Va multumesc si sper sa primesc cat mai multe raspunsuri.
Buna ziua, vreau sa-mi deschid un magazin mixt la tara in care sa pot vinde si produse vrac (zahar, orez si alte produse alimentare), la care doresc sa mai adaug si produse tip sosete,ciorapi, maiouri, produse pt igiena corporala,de ce coduri CAEN as avea nevoie.Va multumesc