Buna ziua, doresc deschiderea unei intreprinderi individuale, dar imi lipseste specializarea in domeniu,si anume ce-a de LUCRATOR IN COMERT, pot inregistra firma la registrul comertului doar cu o adeverenta precum eu urmez cursurile dar nu sunt finalizate????????
VA ROG SA MA AJUTATI CU ACEASTA PROBLEMA CA ALFEL NU REUSESC SA FAC NIMIC. Va multumesc, astept parerile si sugestiile voastre
In primul rand, nu ati spus ce activitate vreti sa prestati ca intreprindere, doar pentru ca ati pomenit de lucrator in comert intuiesc eu ca vreti ceva legat de vanzare.
In al doilea rand, va spun ca in cazul meu, tot pentru activitate de comert, au luat in calcul niste diplome ale unor cursuri facute de mine gratuit pe internet (unul din cursuri l-am facut intr-o zi). Daca totusi urmati un curs pe care nu l-ati terminat si doriti sa urgentati deschiderea intreprinderii puteti merge direct la ONRC, la serviciul de asistenta gratuita, unde, un consultat de acolo va poate spune daca puteti sa va folositi de o adeverinta pana terminati cursul.
Mai precizez si ca de multe ori, situatia se schimba si in functie de persoana care va va prelua dosarul. Unii functionari sunt mai stricti, altii mai putin.