avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala

Buna ziua, doresc deschiderea unei intreprinderi individuale, dar imi lipseste specializarea in domeniu,si anume ce-a de LUCRATOR IN COMERT, pot inregistra firma la registrul comertului doar cu o adeverenta precum eu urmez cursurile dar nu sunt finalizate????????
VA ROG SA MA AJUTATI CU ACEASTA PROBLEMA CA ALFEL NU REUSESC SA FAC NIMIC. Va multumesc, astept parerile si sugestiile voastre
Cel mai recent răspuns: lilianazam , utilizator 19:41, 30 Octombrie 2015
Buna seara,

In primul rand, nu ati spus ce activitate vreti sa prestati ca intreprindere, doar pentru ca ati pomenit de lucrator in comert intuiesc eu ca vreti ceva legat de vanzare.

In al doilea rand, va spun ca in cazul meu, tot pentru activitate de comert, au luat in calcul niste diplome ale unor cursuri facute de mine gratuit pe internet (unul din cursuri l-am facut intr-o zi). Daca totusi urmati un curs pe care nu l-ati terminat si doriti sa urgentati deschiderea intreprinderii puteti merge direct la ONRC, la serviciul de asistenta gratuita, unde, un consultat de acolo va poate spune daca puteti sa va folositi de o adeverinta pana terminati cursul.

Mai precizez si ca de multe ori, situatia se schimba si in functie de persoana care va va prelua dosarul. Unii functionari sunt mai stricti, altii mai putin.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - pregatire profesionala Elena-adela Elena-adela Mi-am propus ca in aces an sa-mi deschid o Intreprindere Individuala cu specific activitate de comert si ma intereseaza daca trebuie sa urmez un curs de ... (vezi toată discuția)
Vechimea ca si gestionar depozit echivaleaza cu cea de lucrator comercial? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca vechimea pe postul de gestionar depozit echivaleaza cu cea de lucrator comercial, pentru ca doresc sa infiintez o ... (vezi toată discuția)