avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere Individuala - pregatire profesionala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere Individuala - pregatire profesionala

Mi-am propus ca in aces an sa-mi deschid o Intreprindere Individuala cu specific activitate de comert si ma intereseaza daca trebuie sa urmez un curs de formare profesionala in acest scop. Mentionez ca in cartea de munca incepand cu anul 2005 sunt trecuta ca secretara dar in anii trecuti am lucrat ca vanzator intr-un magazin cu produse alimentare si nealimentare,vanzator intr-un magazin cu electrocasnice, gestionar statie distributie carburanti iar in cartea de munca am fost trecuta ca muncitor necalificat. Un curs online gratuit de lucrator comercial mi-ar putea fi de folos?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:28, 11 Ianuarie 2013
Dovada pregatirii profesionale dobandita prin parcurgerea unor cursuri specifice se face cu documente care atesta acest fapt. Verificati ca acest curs pe care doriti sa il urmati sa fie recunoscut de catre Ministerul Muncii si / sau Ministerul Invatamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)
De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? Eusebiu85 Eusebiu85 Buna ziua, 1. De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? 2. Imi puteti spune si codurile COR? Va multumesc din ... (vezi toată discuția)
Carte de munca lorre_ioana lorre_ioana Buna ziua. As vrea sa stiu daca este legal ca in cartea de munca sa apara trecut de catre angajator un angajat ca fiind muncitor necalificat cu toate ca ... (vezi toată discuția)