avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate SashaPsk

Activitate SashaPsk

Discuție Garantie chirie
Buna ziua. Ma pot folosi de garantia data pentru a plati din ea o chirie? Nu stiu daca e ok, dar mai bine decat sa o aman prin ordonanta de urgenta, proprietarul nu e de acord cu nici o varianta, trebuie sa i aduc argumente legale..
Prin executare silita cum este posibil sa imi faca 150% poprire din 2 surse in aceasi luna? Zic 150% pt ca suma lunara era de 2200 de lei si am primit poprire de aprox 3000 de lei, adica contul este pe minus 800 de lei. Alta e ca nu stiam ca au voie sa puna poprire pe banii pt copil cand sunt in concediu crestere. Ce pot face sa rezolv? Schimb sa mi vina prin posta?
La ce varsta se pun copii la numar la intretinere bloc? La mine l-au trecut imediat ce s a nascut...
In perioada cat am fost insarcinata am lucrat in cadrul unei companii mari pe salariu fix+ bonuri+comision din vanzari. De cand am anuntat firma ca sunt insarcinata, am semnat niste hartii ca programul si orele se vor micsora, dar asta doar pe hartie. Superiorii mei se asteptau la acelasi nivel de munca in magazin si pe teren ca toti ceilalti, dar chiar daca mi-am dat silinta sa nu imi afecteze sarcina munca, din luna in care am declarat sarcina eu nu am mai primit nici bonuri, nici comision. Totul facut dupa niste calcule care nu sunt trecute in niciun contract, eu in ultimile 5 luni de munca am lucrat doar pe salariu fix. Atat concediul prenatal cat si indemnizatia imi sunt calculate in functie de veniturile pe ultimile 6 luni, deci acest "calcul" al lor ma va afecta pe urmatorii 2 ani. In firma am incercat sa fac valva, dar pe nimeni nu a interesat. Intrebarea este unde pot face o plangere de genul asta? Ma simt umilita si ca am muncit degeaba cu burta la gura alergand sa fac bani, si totul pentru ce? Sa iau acelasi salariu pe care il luam daca stateam cuminte la birou fara sa vand nimic?
Am si eu nevoie de un avocat care sa ma ajute intr-un proces de hartuire, nu am idee deloc cum se procedeaza sau care sunt pasii dar vreau sa stiu daca am cu cine vorbi aici despre asta si bineinteles daca ma poate ajuta cineva cu o recomandare.

Alexandra
Discuție Discriminare
Vreau sa stiu daca anagajatorul meu are dreptul sa-mi interzica sa fumez sau sa mananc cu ceilalti colegi din firma (subalterni mie) in spatiul specil amenajat atat pentru a fuma cat si a manca. Mai nou pentru ca nimeni nu a fost de acord cu asta ma obliga sa ies afara din cladire daca vreau sa fumez. Eu pe motivul asta mi-as da demisia sincer dar in acelasi timp nu vreau sa le mai permit asta ca din partea mea asta e discriminiare pura si baiate de joc, vreu sa stiu ce lege ar fi sau ce ar exista sa le dau peste nas cu prostiile astea.