Si daca nu stiu exact adresa am inteles ca poate formula instanta o adresa statului unde lucreaza tatal, asa e? Adica nu mai suntem in paleolitic sa nu stie stanga dce face dreapta, suntem in UE SI STATELE COMUNICA INTRE ELE, PLUS ORICE INDIVID CARE LUCREAZA acum cu contract legal are niste taxe de platit catre stat din veniturile pe care le realizeaza, dati-mi va rog un sfat mai detaliat si pertinent nu doar chestii deja rasdiscutate
In cazul in care tatal copilului lucreaza cu contract de munca in strainatate insa din rea vointa vrea sa plateasca doar 1/4 copilului raportat la salariul minim pe economie din tara, pot solicita instantiei sa formuleze o adresa acolo si a verifica venitul lui real?
Mentionez ca am deschis procesul de stabilirea domiciliului copilului si a pensiei alimentare , neavand inca sentinta definitiva
Nu ati inteles, eu speram pentru maxim 400-500 de lei si el a facut o intampinare cu 1400 lei fara ca eu sa fi solicitat o suma inainte si ma intrebam de ce a aparut aceasta suma decat daca am fost mintita deliberat ca nu lucreaza si de fapt el lucreaza in strainatate, ma poate lamuri cineva?
Tatal copilului este plecat in Germania sa lucreze, in Romania inainte de a pleca avea doar o pensie de handicap de 270 lei venit legal, l-am dat in judecata pentru stabilirea domiciliului copilului la mine si pentru stabilirea pensiei alimentare si soc.. a facut o intampinare in care e de acord sa plateasca 1400 lei pe luna, , am o intrebare, o fi faptul ca lucreaza de fapt cu contract de munca acolo si daca da sunt sanse sa si demonstrez asta? Mentionez ca, copilul arre 4 ani si pana acum nu l-am obligat in nici un fel la achitarea obligatilor parintesti desi mi-a lasat benevol acea suma de 270 de lei pe luna insumand pensia de handicap.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna, sunt proprietara unei case pe care am mostenit-o de la tatal meu, locuiesc in prezent de 2 ani de zile cu prietenul meu, m-a ajutat cu manopera izolatiei la casa si montarea unor geamuri, mentionez ca m-a ajutat partial pe parcursul acestei perioade insa eu mai tot timpul am lucrat deasemenea, , care sunt sansele sa revendice drept la proprietate dat fiind faptul ca deseori imi reproseaza ca el nu are nimic aici si se simte prost, desi nu a investit in amenajarea acestei case decat o suma infima, gen a cumparat o gresie si maruntisuri si a pus o usa ?
Va multumesc.
Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamaea corporala a unui biciclist aflat in stare de ebrietate, care mi-a taiat calea, dorind sa traverseze carosabilul faa sa se asigure si totodata, neavand frane functionale la bicicleta.
Eu mai mentionez ca ma deplasam cu o viteza de 44 km/h, si am incercat sa-l evit pe patea stanga a carosabilului care coincide cu directia de deplasare a biciclistului.
Inrebarea mea este daca am mutat masina de la locul accidentului fara sa stiu ca nu este permis, dorind sa fluidizez traficul in acea zona, Am sanse sa castig acest proces penal sau nu ?
este handicap grad 2, cu pierderea capacitatii de munca, si eu banuiesc probleme psihice, daca cer o expertiza psihiatrica care sa arate ca nu are discernamant suficient am sanse de castig? Este obligat sa realizeze expertiza sau poate refuza?